Философия EDC
- Serhio
- Найфоман-эксперт
Re: Философия EDC
Ни в коем случаеil coltello писал(а): Serhio, любим какать на природе и немножко шить ;). Вибачаюсь, якщо не сподобався мій ком - витру.

Ну а по сути если, то какать иногда приходится не только на природе, но и в электричке (лет 6 как один из основных видов транспорта для добраться до роботы). Туалеты то в электричке есть, а вот туалетной бумаги йок

Ну и иголка с ниткой не раз пригождались - бывает, наешься чего-нибудь, газы, все дела...ну и штопаешь потом штаны, а то с порваными по городу как-то не комильфо

-
- Найфоман-эксперт
То погана прикметаO.Phesun писал(а): Голки з нитками носять а презервативи ніхто не назвав. ..

- O.Phesun
- МАЙСТЕР
Если все время носить, то примета перестает действовать...можно от сглаза завязать нитку гденибудь))если носить нитки на всякий случай ..и презерватив на всякий случай..то нитки по идее реже должны понадобиться..если не шить все свободное время).
О. О. Phesun 

- blackarrow
- Начинающий найфоман
Когда-то в гостинице прихватил классную коробочку с походным швейным набором, лежала в корзинке с мыльно-рыльными принадлежностями. Тоже долгое время таскал с собой. Сейчас в EDC есть пара сборок - небольшой болт с гайкой и шайбой. Как-то во Львове, идя по улице, зацепился за какую-то хрень на столбике ограждения и разодрал шорты едва ли не до пояса, труселя выглядывали, зашел в ближайший бар, сделал виксом две дырки на лоскутах иO.Phesun писал(а): Голки з нитками носять
соединил болтом с гайкой

- O.Phesun
- МАЙСТЕР
Предусмотрительность не порок...алеж якого розміру треба мать сумку. В мою розміром трохи меньше А4 по висоті, влазить гаманець, телефон, ключі й бутерброд.
О. О. Phesun 

- i-mik
- Найфоман-эксперт
Да, места для мозга не остается...O.Phesun писал(а): Предусмотрительность не порок...алеж якого розміру треба мать сумку. В мою розміром трохи меньше А4 по висоті, влазить гаманець, телефон, ключі й бутерброд.
Best regards
Не бійся, а бийся!
Не бійся, а бийся!
- blackarrow
- Начинающий найфоман
Довгий час теж тягав сумку на А4, і часто думав що ж покласти, а що мабуть не знадобиться сьогодні. А потім змінив її на наплічник Deuter Giga Office PRO 32L і всі дурні питання відпали. Все влізає, стяжки забезпечують компактність на щоденне використання, як треба, можна ще й в супермаркеті затаритись на тиждень не хапаючи пакети в обидві руки.O.Phesun писал(а): Предусмотрительность не порок...алеж якого розміру треба мать сумку. В мою розміром трохи меньше А4 по висоті, влазить гаманець, телефон, ключі й бутерброд.
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
Я як так припрусь на роботу з рюкзаком, то викличу у колег обов'язково здивування не здорове. )) рюкзак і біла сорочка не дуже пасують одне до одного.
О. О. Phesun 

- maksimov
- Найфоман-эксперт
Цікаво,... через три роки після першого допису в контексті даної теми мої критерії майже не змінилися, хіба додав допустимі габарити до ЕДЦ складні незалежно від сезону: наразі мені до вподоби не менше 150-180г ваги та не менше 100*4мм леза. Чи зручно це? Не впевнений, але я лишився відданим своїм поглядам щодо філософії ЕДЦ - перш за все емоціональна складова. Тобто - мені це потрібно, бо воно мені подобається.
Fuck the Sebenza, let's have fun with Strider!
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
- blackarrow
- Начинающий найфоман
Напевно це залежить від колективу, хз, я, наприклад, теж ношу костюм та сорочку, коли білу, коли яку. Міські наплічники є компактні та стильні, багато моїх колег теж такі тягає. Це дійсно дуже зручно, як на мене. Хоча на роботі лежить ще та шкіряна пласка сумка А4, яку беру як їду протягом дня на якусь зустріч із партнерами/клієнтами. Це звісно не моя собача справа, але є така думка, що часто ми схильні дещо переоцінювати те, що про нас подумають інші (вони набагато більше думають про себе). Звісно, якась індианська тема із пір'я навколо голови ймовірно викличе ізоляцію навколо вас, але сучасний стильний лаконічний міський наплічник?O.Phesun писал(а): Я як так припрусь на роботу з рюкзаком, то викличу у колег обов'язково здивування не здорове. )) рюкзак і біла сорочка не дуже пасують одне до одного.