Почему так не любят ассист?
Re: Почему так не любят ассист?
Борьба за права ножевых меньшинств?neebetbron писал(а):я хочу добиться объективности, ну хоть какой-то.

только что около 20 раз бросил Сог Флеш об стену да на пол - не открылся ни разу. Бросал по разному - и сильно, и легко...
- Мутний
- Гуру-найфоман
Звичайне відкривання там, а замок мікробар- різновид лайнер лока, ножики такі http://www.knifeworks.com/microtechsoco ... e-1-1.aspx http://www.knifeworks.com/microtechsele ... 129-1.aspxneebetbron писал(а):Мутний,не знайомий з такими, там ассіст чи автомат?cvb34А от СФ та СЕ від МТ, справді мікробаром такий клац роблять, що не переплутати з іншими
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Мутний
- Гуру-найфоман
neebetbron все складніше, у мікробара пластина замка підпружинена кількома витими пружинами, які відштовхують пластину до протилежного боку руків'я, тобто при відкриванні клинка, пластину замка вистрелює, ще й алюмінієва рама резонатор справді гарний. Тому гадаю, що мало шансів зрівнятися по шумності клацу з цими кандидатами)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
ассист , ассисту рознь . У меня недавно был Бокер с ассистом , его сломать только топором можно . А Кершо , часто ломаются . 

- das
- Найфоман-эксперт
попробовал я этот кершовский ассист - что скажу, это не вспоможение открыванию это на самом деле препятствование открыванию, реально так.
зы . заодно и закрыванию тоже
зы . заодно и закрыванию тоже