хочу поділитись досвідом..я колись показував.. купив такий ліхтарик потім другий..китай ноунейм..але довольний..це ще осенню 22-весною 23..
але всі ці відключення.. людей в хаті більше ніж ліхтариків.. схотів купити ще одного.. побачив на алі софірн з боковим свєтом по написаним характеристикам майже однакові.. по ціні софірн гривень на 500 дорожче..може на 400.

ну і враження в порівнянні..
в обох моделях дальність записана до 500 м.. обоє світять метрів на 300..ну шоб шось роздивитись. В обох три режими по моцності ну і усяки фокуси з морганням.. софірн ..я так зрозумів "сос" може видавати.. але то таке.
Виліз в цю тему, бо є ньюанс.. софірн на повну потужність світить ширше і яскравіше.. не дальше, але краще ніж провінційні кузени..в слабшому режимі однаково а в третьому гірше.
і саме головне.. через 5 хвилин софірн так нагрівається, що боляче тримати в руці.. треба обмотувати чимся.. рукавом.. тупо пече..це на повну потужність коли. Кузени у мене інколи часов 6-7 світили і ледь теплі.. батарейки у обох 21700 5000 мА. Нагрівається коли світить з торця.. від бокової лампи сильно не нагрівається.. але теж теплий.
Ну і магніт.. у софірна магніт такий собі..тримає ліхтарик тільки якщо залізяка товста.. на крилі машини в горизонтальному положенні легко відпадає, як дверцята закрить відкрить..або добре чхнуть поряд... кузени досить міцно тримаються навіть на шляпці великого цвяха або на стальній провальці..хоч і більші.. софірн на круглому не товстовому металі взагалі не тримається... і кнопка рендомна.. тикаєш поки не отримаєш потрібне світло..
Але в цілому ліхтарики годні.. довго світять.. щитай всю ніч літню..і всі 3 не заряджаються від швидкої зарядки.. ну тої що Коs70 в сусідній темі купляв на алі за 4 бакси..я теж купив))
може якусь дирку прокрутить у софірна для вентиляції?