Лохотрон - это заведомо нечестная лотерея. Подставные, обман с выдачей и т.п.
И да, заработок на любой лотерее должен быть выше суммы призовых - иначе какой смысл ее проводить?
Лохотрон - это заведомо нечестная лотерея. Подставные, обман с выдачей и т.п.
Як називать людей, які за власним бажанням віддають гроші тому, хто на них наживається, а в результаті нічого не отримують? От там буде перелік із 29 осіб. Бо один все ж таки буде з ножем.
Люди много лет играли в кости, карты, рулетку.
У нумізматів під час продажу (не ексклюзиви, частіше це інвестиційні монети) подібні аукціони не рідкість. Є перевірені спільноти, де під гарантію шановного адміністратора виходять із лотами. За невеликі гроші можна отримати серйозні монети. Організатори отримують ціну вищу за середньопродажну, а покупець має шанс отримати недорого цінну річ. Це реально працює.
Може і так. То я просто збіднів. А от цікаво, toyboxx86, Ви ж є по тих групах. Коли Ви оголошували збори, було таке, щоб 30 чоловік Вам по 500 грн закинули?
Ну, если под лохотроном понимать все, что связано с азартом - может и так.
Сейчас беднеть не надо - резко уменьшаются шансы на достойную жизнь семьи.
Ну тут хоч якось можна знання приплести. А той розіграш - тупо на везіння. Не лохотрон, а марнотратство. А продаван - молодець, повторюсь, до нього жодних претензій. Заробляє більше, ніж якби звичайно продавав.
По статистике игра на бирже - влет в 90-95% случаев. Так что мат ожидание не сильно выше, чем 3,33%. А учитывая, сколько надо псведознаний получить для "разумной игры на бирже" - то перевес на стороне лотереи на нож - по разумности
Це вже в 2-3 рази краще, ніж у тій лотереї
Ось той продаван і вирішує якісно. Я так не вмію
В лотерее не надо никаких вложений.
Ось і я, в принципі, про що (не сумнівався, що відповідь буде така). Як викинути (і я не помилився зі словом, саме викинути) на ніж з шансом у 3%, то норм, а як задонатити, щоб мати можливість ті ножі взагалі купувати, то