Ramok, это ппц. В этом тестере просто леска натянута на рамке, что это за бумажный нож.
Единственное, может слукавили ребята и случайно ударили кончиком по чем-то твердому. А потом - почему бы не хайпануть
Ножові сталі.
- Ramok
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 8403
- Зарегистрирован: 18 апр 2013, 11:19
- Откуда: Чернігів
- Благодарил (а): 5695 раз
- Поблагодарили: 8042 раза
Ножові сталі.
olegpan, хз. На мою думку, схоже на правду. Деякі ножі від дерева сколюються, а там дріт.
7cross7, у мене на фіксах патинує, нічого критичного (Барки). Особливо не доглядаю. Але я з тих, кому подобається патина.
7cross7, у мене на фіксах патинує, нічого критичного (Барки). Особливо не доглядаю. Але я з тих, кому подобається патина.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Nutty
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 1388
- Зарегистрирован: 20 фев 2014, 21:26
- Откуда: Вінниця
- Благодарил (а): 438 раз
- Поблагодарили: 1208 раз
Ножові сталі.
7cross7, якщо термічка зроблена на оптимальну твердість (60-61) - непогана сталь, котра дозволяє робити делікатну геометрію без страху пошкодити її. Ріже......нормально, не так довго як якийсь Елмакс чи м390, але агресивніше ніж вони. Може патинувати, може пітингувати - десь як х12мф і компанія, плюс-мінус. Але важливо - оптимальна термічка! Бо меньше 60 одиниць - буде міцності позаочі, але різатиме і триматиме кромку фігово, більше 62 одиниць - різатиме може і краще, але тведення і кут заточки треба буде робити конячі, бо вже може кришитись
Хто "ми" то, я один тут!
- FRAG
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2221
- Зарегистрирован: 26 фев 2011, 12:34
- Откуда: Kherson
- Благодарил (а): 1352 раза
- Поблагодарили: 647 раз
Ножові сталі.
Гарна, маю від cs, мені подобається. Щось накшталт їх s35vn, але більш міцна. Патіну дає легко, якщо працюєш по м'ясу. Якщо по дереву — може і не пaтінувати.