Кращий буде Sofirn SP36 BLF Anduril, вони з діодами samsung хайкрі, є 5000К, ≈4000К(точно не пам'ятаю), у мене 2700К.
Якраз там 3х18650 по запасу непогано.
З маленьких 1х18650 Skilhunt m200 v3 nichia 519A
Кращий буде Sofirn SP36 BLF Anduril, вони з діодами samsung хайкрі, є 5000К, ≈4000К(точно не пам'ятаю), у мене 2700К.
там є пояснення для яких діодів йде гладкий, а для яких м'ятий:
Личного опыта нет, но "в интернетах" (группа на Реддите,скорее всего) советуют чуть ограничить средствами Андурила (а в нем возможности очень обширные) Турбо именно при выборе Ничии 519А. Потому как для нее токи "на грани" - драйвер-то универсальный там для всех трех диодов.
Я в Андуриле тот еще спец...
по-перше, він не світить в стелю, це кемпінговий ліхтарик, який я бачив вживу і який мені не сподобався
Да всякое бывает у всех... Скилхант вон поспешил выпустить опасный Н150, хорошо хоть очень оперативно исправили и сделали бесплатный отзыв товара.
та не згорить 519А в Турбо при 6А струму, це його піковий струм
а можна посилання на лот з такою ціною?
я теж знайшов, перелистуючи розділ Суперпропозиції, але в мене для обох варіантів було вказано, що доставка недоступна
в мене доступно. пише що лишилось лише 2. внутрішнє жлобство каже "бери", але ж в мене вже є
Пришлось и мне покупать на 4000К. А у меня не только есть ts21, но ещё и не пользуюсь я ручными фонарями....