viewtopic.php?t=59651
Собі завжди гострю сам. Мене влаштовує , завжди гостро ,але не завжди красиво ,та рівно

А це на подарок гарній людині . Хочется ще і красиво і рівно .
Продуктові ножі останній час точу на 34-35, а потім мікропідвід в 40-42. Підточую/правлю потім кілька разів, поки це можливо.
Якщо не важко коротенько поясніть, чи може є посилання на якусь зафільмовку
Це з scienceofsharp. Судячи з тих супермакро фото - всі наші звичні варіанти позбутися від завусенця - не працюють належним чином. Тобто ми прибираємо явну фольгу, але інші види і не бачимо, і не прибираємо.
Це теж добре для передфінішу. Але я трохи про інше - але ці методи добре доповнюють одне одного
Не в ноль, принаймнї не на всих)
То так і зроблю. Ніж у Влада ще . У Кості треба спитати тількі.