Ага, ножик из разряда "вечных" получился.Мутний писал(а):то треба в барахолці до такого ножа опис робити, щоб шанс продати хоч мізерний був
воно то так. але ж дизайн....il coltello писал(а):Більшість людей все рівно ножами або грається і пилюку здуває, або максимум, що робить - пакетики з чіпсами відкриває. І ця новинка, думаю, з цим нормально впорається
Так у том і ж справа, якщо той хлам у кіосках хтось купляє, значить такий дизайн "піпл хаває". "І на старух...ZT буває прорухаThorwald писал(а):воно то так. але ж дизайн....il coltello писал(а):Більшість людей все рівно ножами або грається і пилюку здуває, або максимум, що робить - пакетики з чіпсами відкриває. І ця новинка, думаю, з цим нормально впорається
спочатку Бенч. тепер Зіна...метросексуальними ЗТ вже давно стали. але все ж дизайни були норм. а це....
Усилили типичное место поломки клинка.Зольдатен писал(а):только не говорите что это перфорация у основания клинка...
В авиаконструкторском бюро встревожены: при испытаниях в трубе все время ломаются крылья самолетов. Пробуют так и эдак, перепроверяют расчеты — опять ломаются.
Рабинович говорит:
— Я все понял: по месту излома надо прошить крылья перфорацией.
— Ну, это вообще чушь! Сечение и так не выдерживает, а вы хотите его ещё ослабить…
— Нет, нет… Вы все-таки попробуйте!
Попробовали — действительно, получилось. Крылья больше не ломаются.
— Как вы до этого додумались?!
— Очень просто. Сколько я ни отрывал туалетную бумагу, по перфорации ни разу не получилось…]
Зольдатен писал(а):на месте продавца ябы еще желтую справку требовал от покупателя))
там справа не в хаванні дизайну, а у ціні ножа ))il coltello писал(а):
Так у том і ж справа, якщо той хлам у кіосках хтось купляє, значить такий дизайн "піпл хаває". .
От і видно, що перфорація не послаблює клин. На мою думку, якщо і трісне, то не по перфораціі. Правда, незрозуміло, у чому сакральне значення тих дірочок.
Улавливать и накапливать мусор.il coltello писал(а):Правда, незрозуміло, у чому сакральне значення тих дірочок.
Цена для ZT - обычная.Thorwald писал(а):там справа не в хаванні дизайну, а у ціні ножа ))il coltello писал(а):
Так у том і ж справа, якщо той хлам у кіосках хтось купляє, значить такий дизайн "піпл хаває". .
Оказывается, в декоративности:il coltello писал(а):незрозуміло, у чому сакральне значення тих дірочок.