trailmaster писал(а):Горы?? Ну, не знаю. Это не пейзажи, это вырезанные куски скалы будут. Надо ширик. Моя по горам ходи немножко.
Так я ж писав пейзажі не фотографую, а от друзів сфоткати під час підйому, тваринку якусь в лісі - шириком це будуть п'ятна в кадрі
trailmaster писал(а):
Стадион? А зачем там сидят дяди с здоровенными дурами на подставках?
Ну я був декілька разів на "Олімпійському" із ультразумом і дзеркалкою по черзі. З ультразума фотки тішать в котрий рік (окремо зфотографувати можливо кожного гравця). А з дзеркалки із 18-70 всі кадри удалив нафіг, щоб не позоритися

, а то перед собою далі ніж на 5-10 рядів все одно нічого не сфоткав.
trailmaster писал(а):
Зоопарк. 300 на кропе - морда жирафа или обезьяны на весь кадр. В принципе, в зоопарке с полтинником на пленочном Зените даже можно поснимать сценки боя козлов и т.п., и будет интересно. Так что тут можно спорить.
Ну різні бувають зоопарки, і комусь можливо цікаві портрети мавпи та жирафи, а бегемот як шикарно вийде
trailmaster писал(а):
Дельфинарий. Имхо "пятикратного зума" достаточно, а вот на кит 18-55 мне ругались - "не приближает". Сам не снимал.
Згоден 5х вистачить, але лише на першому ряді

, де ви ризикуєте із 90% ймовірністю бути забризганим разом з фотом
trailmaster писал(а):
Концерт - тут еще вспышечку надо, не? Или софитов хватает? Имхо не везде их хватит, ну пусть профи скажут.
Ну не завжди концерти, паради, мітинги проводяться в приміщені і ночами
trailmaster писал(а):
На звонок тоже хватит кита, однозначно. Портрет снимается после, в спокойной обстановке на заднем дворе

Тут вообще видео рулит

Ага позбираєте ви їх після лінійки

. А з відео я не балуюсь, не моє це.