Хотя.... помня тот топорик...может и не продержится

Та це їх фірмовий стиль, але лікується це дуже просто, враховуючи що накладки можна зняти... Прибрати гострі грані справа не дуже складкна...
ну чого..краще кришиться якраз коли кут меньший.. бо жало тоньше виходить.. може він і закалявся сильніше, бо планувалось зубило) якщо зведення 0,5+ і великий кут заточки, то чого воно буде кришитись, якщо цвяхи не рубати.. х12 мф- це вирубні штампи по залізу. Вони десь так і працюють як у вас заточено сталь і розрахована на то.
Really?
Такий ніж мені не треба. Питання було через те, що я не впевнений, що х12мф не отримає сколів на РК на такій твердості, якщо щось необережно зробити. У мене на 61 роквелі N690 на кухні десь примудрилась сколотись трохи на РК, хоча ріже м'яке тільки (скоріше за все, на кристалі солі) і кут загострення під 40 (заточка не моя). А щоденний ніж використовуватись буде жорсткіше.
та як зведення в 0,1-0,3 то люба сталь при 62 роквелах буде крищшитись, якшо сіль різати..))
У кожного свій аутдор.
Хм, не буває різниці між порошком та інструментальною сталлю?
Бо, певно, хотіли робити криву, але поки інші показники не знімали. Тому є одна точка. І не в 4 рази, а на 11-12 пунктів. А то буде, як у дитинстві. Ти спіймав 0 карасів, а я одного. Тому я спіймав у нескінченну кількість разів риби більше, ніж ти
Погодите, по вертикальной шкале стоят единицы измерения - как я понимаю. Судя по инету "1 ft-lb is equivalent to 1.3558 Nm"