Я сьогодні з ......

Всі питання щодо ножів, їх експлуатації та обслуговування
Ответить
Аватара пользователя
Зольдатен
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Сообщения: 7648
Зарегистрирован: 28 дек 2011, 11:13
Откуда: Київ
Благодарил (а): 2095 раз
Поблагодарили: 4992 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Зольдатен »

Reineke писал(а): 21 окт 2020, 17:24Чё так?
Тебе Моника Беллучи нравится?! А чё так, есть же по свежее и красивше :-D
Аватара пользователя
Reineke
Летописец форума
Летописец форума
Сообщения: 8347
Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
Откуда: Троя
Благодарил (а): 2126 раз
Поблагодарили: 3862 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Reineke »

Зольдатен писал(а): 21 окт 2020, 17:55
Reineke писал(а): 21 окт 2020, 17:24Чё так?
Тебе Моника Беллучи нравится?! А чё так, есть же по свежее и красивше :-D
Нравилась бы, то Винсан Касселя я бы ещё в 2000-ных ушатал :smile: :smile:
il coltello
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Сообщения: 5598
Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
Откуда: Київ
Благодарил (а): 409 раз
Поблагодарили: 1255 раз

Я сегодня с ......

Сообщение il coltello »

До речі, шикарні форми, приємна текстура і гаєчка надійна та робоча. Навіть не знаю, про кого це я більше :-D .
Аватара пользователя
Зольдатен
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Сообщения: 7648
Зарегистрирован: 28 дек 2011, 11:13
Откуда: Київ
Благодарил (а): 2095 раз
Поблагодарили: 4992 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Зольдатен »

:smile:
Аватара пользователя
Reineke
Летописец форума
Летописец форума
Сообщения: 8347
Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
Откуда: Троя
Благодарил (а): 2126 раз
Поблагодарили: 3862 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Reineke »

По-корейски морковки захтелось. Набодяжу два бутыля :smile:
ИзображениеИзображение
Alex_LV
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман
Сообщения: 4245
Зарегистрирован: 08 апр 2018, 18:29
Откуда: Львів
Благодарил (а): 7081 раз
Поблагодарили: 2206 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Alex_LV »

Reineke,
а вона хіба довго зберігається?
Аватара пользователя
Reineke
Летописец форума
Летописец форума
Сообщения: 8347
Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
Откуда: Троя
Благодарил (а): 2126 раз
Поблагодарили: 3862 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Reineke »

Alex_LV писал(а): 21 окт 2020, 19:27 Reineke,
а вона хіба довго зберігається?
Я не знаю, обычно бутыль за 2-3 дня уходит. :-D Но смакуе краще когда настоится день два rt24
Alex_LV
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман
Сообщения: 4245
Зарегистрирован: 08 апр 2018, 18:29
Откуда: Львів
Благодарил (а): 7081 раз
Поблагодарили: 2206 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Alex_LV »

В принципі все по плану - на пятницю закусь готова! :-D
Аватара пользователя
O.Phesun
МАЙСТЕР
МАЙСТЕР
Сообщения: 6643
Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
Откуда: Буча
Благодарил (а): 203 раза
Поблагодарили: 387 раз

Я сегодня с ......

Сообщение O.Phesun »

Reineke писал(а): 21 окт 2020, 19:12 Набодяжу два бутыля
а як ви її в бутлі засовуїте?....ні ладно...як засунуть ще можно понять...як ту моркву винять з бутля?.....там же горло чуть ширше ніж у шампанського...чи то ви так банки називаїте?)))
О. О. Phesun ::hi:::
Alex_LV
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман
Сообщения: 4245
Зарегистрирован: 08 апр 2018, 18:29
Откуда: Львів
Благодарил (а): 7081 раз
Поблагодарили: 2206 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Alex_LV »

Та я от також не зрозумів нащо в два бутля :-D
Аватара пользователя
O.Phesun
МАЙСТЕР
МАЙСТЕР
Сообщения: 6643
Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
Откуда: Буча
Благодарил (а): 203 раза
Поблагодарили: 387 раз

Я сегодня с ......

Сообщение O.Phesun »

То камрад так слоїки називає...напевне...
Ох і мова в нас...у слов'ян
О. О. Phesun ::hi:::
Аватара пользователя
Reineke
Летописец форума
Летописец форума
Сообщения: 8347
Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
Откуда: Троя
Благодарил (а): 2126 раз
Поблагодарили: 3862 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Reineke »

Ну банка трехлитровая. Не дома сейчас не сфоткаю.
Вот скачал
ИзображениеИзображение
Аватара пользователя
O.Phesun
МАЙСТЕР
МАЙСТЕР
Сообщения: 6643
Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
Откуда: Буча
Благодарил (а): 203 раза
Поблагодарили: 387 раз

Я сегодня с ......

Сообщение O.Phesun »

Ну...банка..слоїк...."Васильовна, скіки молока здала вчора?...2 слоїка...два оставила на кисляк..поросятам."..стандартна фраза із дєтства....в 6 часов коли корів виганяли пастися мене будили такими перекриками...голосистими....через все село... як вчора було..ех...а ви кажите моніка ще не стара.....усьо...епоха кончилася....хоч моніка й цицьки накачала.....не ті банки....
Последний раз редактировалось O.Phesun 22 окт 2020, 14:24, всего редактировалось 1 раз.
О. О. Phesun ::hi:::
Аватара пользователя
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Сообщения: 8802
Зарегистрирован: 09 дек 2010, 23:47
Откуда: Переяслав
Благодарил (а): 2655 раз
Поблагодарили: 1905 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Мутний »

il coltello, через друге купив і не пошкодував, якість чудова і сталь на моєму попалася дуже добра. не зрівняти з вг10 на їх складнях які пробував. А через перше - продав :-D
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
il coltello
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Сообщения: 5598
Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
Откуда: Київ
Благодарил (а): 409 раз
Поблагодарили: 1255 раз

Я сегодня с ......

Сообщение il coltello »

Мутний, у Стріта дуже класна геометрія клина, мабуть тому він і був кращим за інші фолдери Спая, бо, не думаю, що у нього якесь специфічне гартування. Це до речі, стосується і інших фіксів з vg-10, особливо кухонноі геометріі. Тут ця сталь ,ІМХО, розкривається у всій красі. Руків‘я - дуже специфічне. Ніж розроблявся Перріном перш за все, як самооборонний і цю його особливість я не планую використовувати cvb34 , силова робота - не його фішка, а от легкі задачі ЕДС - цілком пристойно. Я його рідко використовую, але ножик подобається. І індивідуальністю, і якістю виконання :)
Аватара пользователя
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Сообщения: 8802
Зарегистрирован: 09 дек 2010, 23:47
Откуда: Переяслав
Благодарил (а): 2655 раз
Поблагодарили: 1905 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Мутний »

просто юзав і на канаті тестився, поведінка сталі в цілому - відрізняється по відчуттях. Наприклад сталь суха, але не крихка, висока гострота довго тримається, а не тільки робоча, досить агресивний різ й все таке.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
il coltello
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Сообщения: 5598
Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
Откуда: Київ
Благодарил (а): 409 раз
Поблагодарили: 1255 раз

Я сегодня с ......

Сообщение il coltello »

Мутний, ох і намучився, мабуть з тим канатом :D . Різ Стріта мені нагадує різ Каліпсо - схожі геометрія та ширина підводів.
Аватара пользователя
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Сообщения: 8802
Зарегистрирован: 09 дек 2010, 23:47
Откуда: Переяслав
Благодарил (а): 2655 раз
Поблагодарили: 1905 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Мутний »

якщо не плутаю, то на форумі теж в канатних тестах участь брав він, а я по фану, мало різав, для проби, давно то все було, проблем не виникало)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Аватара пользователя
Urs
Крутой Обзорщик
Крутой Обзорщик
Сообщения: 3112
Зарегистрирован: 22 дек 2009, 16:13
Откуда: Славутич
Благодарил (а): 331 раз
Поблагодарили: 571 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Urs »

Прямо в палату больницы доставили такой ништячок. Журнал "BTW". Детище, созданное ручками и сердцем Наталии Гребенщиковой. Качество и наполнение - мечта любого ножемана, аутдорщика и просто правильного мужчины. Особенно, учитывая современную мёртвую оцифровку всей информации и всего контента. А здесь бумага, здесь живой человек себя вкладывал. Наташа, спасибо, у тебя всё получилось.

Изображение
Аватара пользователя
Nataliia
Admin
Admin
Сообщения: 15795
Зарегистрирован: 17 сен 2007, 23:45
Откуда: World
Благодарил (а): 2077 раз
Поблагодарили: 4777 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Nataliia »

Спасибо, Дима ::laie017::
Alex_LV
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман
Сообщения: 4245
Зарегистрирован: 08 апр 2018, 18:29
Откуда: Львів
Благодарил (а): 7081 раз
Поблагодарили: 2206 раз

Я сегодня с ......

Сообщение Alex_LV »

ИзображениеИзображение
Аватара пользователя
Reineke
Летописец форума
Летописец форума
Сообщения: 8347
Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
Откуда: Троя
Благодарил (а): 2126 раз
Поблагодарили: 3862 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Reineke »

ИзображениеИзображение
Аватара пользователя
O.Phesun
МАЙСТЕР
МАЙСТЕР
Сообщения: 6643
Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
Откуда: Буча
Благодарил (а): 203 раза
Поблагодарили: 387 раз

Я сегодня с ......

Сообщение O.Phesun »

1 кг індол-3-карбінолу коштує від 150 доларів в Китаї..і добувається він з капусти))...от чим треба українським фермерам займатися))...
О. О. Phesun ::hi:::
Аватара пользователя
Reineke
Летописец форума
Летописец форума
Сообщения: 8347
Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
Откуда: Троя
Благодарил (а): 2126 раз
Поблагодарили: 3862 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Reineke »

а капуста 1,5 :smile:
Аватара пользователя
Khold
Найфоман
Найфоман
Сообщения: 1367
Зарегистрирован: 13 мар 2018, 19:58
Откуда: Kharkiv
Благодарил (а): 2797 раз
Поблагодарили: 1244 раза

Я сегодня с ......

Сообщение Khold »

Качество оригинала, конечно, ощущается сразу. По виду, по ощущениям, по механике и даже по звуку. Хороший нож.
ИзображениеИзображение
Ответить

Вернуться в «Про ніж»