а уменя завелся такой вот "олдтаймер"... пусть и не очень классический, но в нем много чего есть олдскульного.
для меня этот нож вполне олдтаймер. имхо. Но после этого ножа почему-то захотелось еще "бычий нос" от great eastern cutlery...
В такій простоті і класичній формі є щось душевне і тепле.Може це ностальгія ще з дитинства-юності,коли ножі які були на той час доступні,були всі більш-менш подібної форми.Тому до них так тягне.Якась така собі асоціація,чи може давно ще тоді собі уявляв,дивлячись на такий ніж,як старий вусатий майстер маленьким молоточком ставить заклепки на накладки
elpasohot, я навіть сам не помітив як почав колекціонувати класичні кишенькові ножики. Давно почали подобатися, і плавно підкуповував, паралельно з хайтек-тактиками.... Але, як виявилось, тактиками я граюся і потім продаю, а олдтаймери - накпичуются неспішно. А на початку ножеманії - кишенькові мені здавалися нудними.
Нож был настолько хорош, что его было совсем не жалко... (с)
Thorwald писал(а): Меркатор трошки з іншої категорії
а це вже - як подивитися,цій моделі то - понад сто років.
Наче давно вирішили, що в темі мова піде не чисто про Oldtimer, а скоріше про Traditional pocket knife.
Нож был настолько хорош, что его было совсем не жалко... (с)