Новинки від Victorinox
- Мутний
- Гуру-найфоман
Новинки від Victorinox
Чомусь асоціації з китаєм першим "по мотивах" хоча розширення асортименту то ж добре, але цін не розумію, хай в Спая такі за Мула а тут)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Новинки від Victorinox
RIKO, Фелікс Іммер дизайнер, наскільки я зрозумів. Мінімальний кіт
70 ойро.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Ramok
- Модератор-найфоман
Новинки від Victorinox
А, сталь 14с28 наче. Я б собі із червоним руків'ям пртдбав.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
-
- Найфоман
- Explorer
- Найфоман-эксперт
- RIKO
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
Ramok, да точно у нього під відео є зсилка на магазин, там мінімальний кіт
69 ойро. Я просто на іншому відео в ютубі дивився то там, в магазині дорожче все

Але ж в мене якась натура така, що хочеться завжди MAX комплектації

Але ж в мене якась натура така, що хочеться завжди MAX комплектації

UA----УКРАIНЦI АФIГЕННI
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
В принципе, как для фултанга с ножнами- приемлимая цена.
Но как по мне, то Сандвик - то такое, правится об воздух, но и тупится об тот же воздух
Но как по мне, то Сандвик - то такое, правится об воздух, но и тупится об тот же воздух

- Ramok
- Модератор-найфоман
Новинки від Victorinox
Спірне твердження. Дивлячись, що робити.
- no2
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
Имел дело с кершом нокаутом и райком ф 815 ( примерно по году каждый как едц), на обоих 14ц28н. Не могу сказать что тупились об воздух
Для обычного юзера с головой хватает.

Для обычного юзера с головой хватает.
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки від Victorinox
а что в повседневной жизни режете, что такой опыт затупления?
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
Karl, гофрокартон частенько - вот тут кромку на сандвике рвет. Возможно, большой угол поможет, но это такое себе.
А вот на дереве держится прилично. Бритвенная острота сходит очень быстро, но дальше резать может долго.
П.с. кстати, да, сталь очень быстро остроту принимает и на высоком уровне. Но она буквально до первого твердого материала, если продукты - да, все ок.
А вот на дереве держится прилично. Бритвенная острота сходит очень быстро, но дальше резать может долго.
П.с. кстати, да, сталь очень быстро остроту принимает и на высоком уровне. Но она буквально до первого твердого материала, если продукты - да, все ок.
- Мутний
- Гуру-найфоман
Новинки від Victorinox
Самий кращий 14сендвік мені попався на Тусані за 35-40 баксів. Сухий але не крихкий, цікавіше аус8 Колдів та 154см Бенча для мене особисто по враженнях.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Новинки від Victorinox
Залишилось з'ясувати, нащо на природі різати картон і де знайти фікс з порошком за 70 євро.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
Я не пробовал резать такие цели Сандвиком, но предположу, что такая же картина будет при разрезании твердых волокнистых и загрязненных материалов - веревки, канат, брезент, войлок.....наконец - ошкуривание животных, особенно таких обычно грязных и жестких как кабаны и лоси.
Имхо, такое на природе может быть вполне реально.
Также, допускаю, что возможны нюансы с твердым деревом. Но тут у меня опыта строгания дуба/акации нет, разве что лиственницей баловался, но не сандвиком.
Если прочитаете мой пост, то я сказал, что цена вполне в пределах нормы.
Но лично я бы рассматривал такой резачок-фикс только из порошка. А вот колун типа Ф1 можно и без порошка.
Если же подумать "чтобы я купил вместо, хотя и подороже"....то лично я бы взял Мула из Магнакат или М398 за 80 долларов, заказал бы за 2500 рукоять и ножны из кайдекса - и вот это был бы топовый вариант, хотя и подороже.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Новинки від Victorinox
Така сталь зі спайдерхолом може не витримати бокового навантаження. Плюс купа дірок в руків'ї, що також не бажано для бушкрафтера. Вікс не позиціонується, як різак, не забувайте.
- Explorer
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
Ніж створювали приблизно для тих робіт, що Фелікс ножем зі стандартної "вікс-сталі" виконує на своєму каналі. Я так розумію. Ніяких картонів та дичини там ніколи не бачив)
-
- Найфоман
Новинки від Victorinox
Мне на работе гофры пришлось порезать, наверное, не одну тонну
- всё время делал и продолжаю делать это обычным канцелярским ножом.

- olegpan
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
А он разве толстый? Я цифры толщины на сайте не увидел, но вроде по фото - около 3мм. Толще?
- Ramok
- Модератор-найфоман
Новинки від Victorinox
olegpan, а 3 мм обуху - це різак одразу? Був у мене один різака з 3 мм обуху. Зведений, правда, в 1 мм при ширині клину 10 мм 

-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки від Victorinox
Не, очень не часто. Потом, на эти мероприятия берут соответствующие ножи. У меня лично был номерной холодный охот.нож.
И потом, не каждый умеет это дело делать.
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки від Victorinox
И потом, что я хочу сказать. Сандвик 14с28 вполне себе очень даже приличная рабочая сталь. Да, не порошок, но и цена не порошка, и дело свое делает в 90%. Я очень бы хотел, чтобы она была на Море. Мне б с головой! Выше крыши.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
Ramok, на толстое сведение не похоже по картинке, да и Викс всегда довольно тонко сводит свои ножи. Плюс широкий клин, плюс спуски от обуха.
Если это не резак - я тогда уж и не знаю.
Если это не резак - я тогда уж и не знаю.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Новинки від Victorinox
Уверен, что часть покупателей (а я уверен, что их будет немало - Викс очень популярный бренд) - обязательно будет юзать их на охоте. В принципе, он вполне подходит для разделки - у клинка есть брюшко, есть упор у рукояти, должен быть без зазоров по рукояти - будет хорошо мыться.
Насчет номерного холодняка - обычно для разделки они не очень, это скорее для мифического "добора дичи"

- Khold
- Найфоман
Новинки від Victorinox
Супер порошок на ножі для аутдору таке собі, на мою думку.
Для розбирання дичини в промислових масштабах патологоанатомом-маніяком, можливо, але не для того про що цей ніж.
Для походу його вистачить на все. А з тим що в комплекті пропонують і відновлювати ріжучи властивості дуже просто. І 14й сандвік не 12й, наче поміцніше буде добряче.
Насправді мені подобається, шо вікси тут використали не то залізо, що на багатопредметнтках, і що до розробки приклала руку людина, яка постійно практикує всякі приколяхи в аутдорі. І йому, зазвичай, на все вистачає складаних віксів.
Цей ніж наче цікавіший за те непорозуміння, не пам'ятаю як воно зветься (одноклинковий складаний в алюмінієвих накладках із стандартною віксовською залізякою, за купу грошей. Хантер про чи шо), де звичайна 30ка виглядала би більш зрозуміло та логічно.
Для розбирання дичини в промислових масштабах патологоанатомом-маніяком, можливо, але не для того про що цей ніж.
Для походу його вистачить на все. А з тим що в комплекті пропонують і відновлювати ріжучи властивості дуже просто. І 14й сандвік не 12й, наче поміцніше буде добряче.
Насправді мені подобається, шо вікси тут використали не то залізо, що на багатопредметнтках, і що до розробки приклала руку людина, яка постійно практикує всякі приколяхи в аутдорі. І йому, зазвичай, на все вистачає складаних віксів.
Цей ніж наче цікавіший за те непорозуміння, не пам'ятаю як воно зветься (одноклинковий складаний в алюмінієвих накладках із стандартною віксовською залізякою, за купу грошей. Хантер про чи шо), де звичайна 30ка виглядала би більш зрозуміло та логічно.
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Новинки від Victorinox
да, типа перерезать горло копытному подранку, чтоб не мучился.
Шкуру снять с кабана хватало, конечно, нож садился. Но на охоту никто лодочку с собой не брал.
Ну так, на копытных редко. Больше заяц.