Бажано, і користь є з такої інфи, і в цій темі буде більше про ніж на війні

Бажано, і користь є з такої інфи, і в цій темі буде більше про ніж на війні
Я взагалі не розумію навіщо міняти ту саму "сливу", яка важить 150 грам разом з накладкою на трубку, міцна, з тепловим екраном, з міцним сталевим оголів'ям, не розбовтується, не чіпляється і не дере руку, на то лайно, яке важить вдвічі більше, забиваеться брудом, плавиться від температури. Якийсь карго культ.
Я люблю модифікації, бо тільки так можу отримати саме те, що потрібно і без зайвого.
Дві сторінки тому давав навіть посилання на недорого, та якісне на олх:Apostol писал(а): ↑09 июл 2022, 13:38 Хлопцы, а посоветуйте мультитул. Среднего размера с норм ножницами.
Мозгами понимаю что Вейв самое то, но дорогое удовольствие.
Может есть другие бренды нормальные со схожим функционалом за более менее гуманный прайс?
Может всё же раскулачу себя и куплю себе на день рождение![]()
Пардон что не в той теме, но тут нет особо времени изучать если ли нужная тема на просторах родного форума (((
?Зольдатен писал(а): Нормальні ножиці - для чого? Найкращі манікюрі ножиці у вікса, свістул, спіріт, чи просто 91, 111 розмір, у всіх інших мультах ножиці гавно
У меня тут нет такой возможности в любое время сорваться на почту. Увы.
спасибо за этот пост. у меня ножей есть. и фултанги с геометрией что мне нравится... и опа... это почти все уголь с деревянными рукоятями и кожанными ножнами
Как ни крути а условия диктуют свои правила.