Трохи набрався нових вражень, від СЕ з 20-cv після ліпосакції

, тепер виглядає він так-
На кишені сидить чудово, діставати легко і зручно, як й чіпляти, баланс став кращий, через зміну геометрії клинка.
Хід дуже плавний замка і клинка, а точніше- це єдиний випадок, коли замок типу лайнера чи фрейма, мені по справжньому сподобався. Фіксація надійна і ніякі табуреточні тести не похитнули цю думку, руків'я досить комфортне, а пластина замка просто не може не викликати поваги, як і товщина обуху. Але на даному екземплярі товщина зведення мене не влаштувала і тепер це зовсім інший ніж, хоча й раніше сталь не дозволяла бути йому ломом, точніше ТО.
Ну й вирішив порівняти відчуття від різу, провів мінітест.
Начистив та нарізав картоплі, для фрі- ніяких проблем і дискомфорту, товстий обух майже не відчувався, але палець лягає на нього суперово і не натирається, як об 2-3мм.
Дістав 11-12 мм. канат і поганяв трохи ножик, як продавлюванням, так і потягом на себе і від себе, канат як одинарний, так і складений вдвічі.
В результаті рівномірне і плавне затуплювання РК, без деформацій та сколів, але регрінд не змінив різ цієї сталі, якийсь тугий він був, таким і залишився, але довготривалий же.
Потім дістав заготовлений якісний картон, товстий і однорідний, не такий як з під коробок ТВ чи холодильників й подібної техніки.
Тут вже помедитував довше, чім з канатом, процес сподобався і навіть рубав і різав з різними кутами атаки, але сколів чи заминів так й не отримав, сталь просто крейсерську швидкість набрала і працює.
Після кожного типу тестів витрачав хвилин 2, на правку на пасті, до стану ріже легко папір та бриє.
Після канату дуже погано брив, папір різав нормально.
Після картону не брив взагалі, папір місцями сильно лохматився й інколи заминався, але різався горизонтально й горизонтально.
Мало не забув, при заточці сталь себе чудесно веде, слухняна і заусенець, ну дуже не капризний, дуже швидко убирається.
Але сама сталь не тримає достатньо бокові навантаження, тому й вирішив був прокачати різальні здібності, тепер підвод в тричі вужчий, на тому ж куті
В цілому ножик порадував, розбирати і збирати просто гуляючи і не виникає відчуття якоїсь неповноцінності, як у Бака, Спая і Бенча, думаю зрозумів, що відчувають власники Себи, при її розбиранні. Сталь досить рідкісна, як для серійки, але РК тримає добре і ріже довго, але якось тугувато, не агресивно, точиться дуже просто, скол заробити умудрився був, лиш при відкриванні банки Білоруської згущонки.
Замок дуже подобається, навіть більше аксіса, самий-самий
Носити також зручно, але чомусь не зачепили Майкротеки так, як ті ж Баки, Спаї, Бенчі, чи їх тактичність яскраво виражена, чи хтозна що, але якось не довго активно використовував СЕ, навіть не розумію чому, раніше лиш різ не задовольняв, але ставлення не змінилося, хоча ж різ й став іншим.
От такі багатогранні враження, дякую за увагу, й цікаво почути в кого як з таким ножиком, бо власників не так й мало, а інфи-порожньо

Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.