Khold писал(а): ↑23 сен 2023, 23:22
Мені ця гонка за залізом не те щоб давно, але піднабридла чогось.
Щось є таке. Хоча й не бігав ніколи за тою металургією.
Розімію ніж вцілому, як сукупність усього.
А ото іспит заліза, а руків'я замотане майкою, то вже збочення. Що мені до тих 2000 різів якщо на сотому рука пошарпана? Канат. Дивитись на нього вже тошно, шо то за тести такі на ньому? Царапать бутиля, стакани, це що? Зачістив картофан, нарізав цибулі - ніж впорався з цією роботою, ура

А який не впорається? Та я металевою лінійкою з цим впораюсь. І що головне, верте, на кромку зире, ноготком воде

Далі: ой мля, осьо крапка пітингу, ой мля візьму ганчірку затру, ой мля не затирається. Купив якусь рихлу курку в маркеті, яка як вата, поклав на дошку своє есстодесять чи ем тристапіццот і каже ща перевіримо... Що перевіримо, коли тих циплят з кістками жерти можна як кільку з банки. Відрізав крило, пішов під кран, протер туалетним папілом, взяв лупу і зире на кромку, та добий ти вже курку доки не втікла
Власник супер сталі: перший - не буду різати щоб не притупити, точити геморно, візьму другий ніж. Другий - не буду щоб не мочити, щоб пітенгом не взявся. Третій - не буду, жалко, дорого, для цього є інші. Четвертий - це для душі, поклацать. П'ятий - для того є спеціальні ножі, фікси, карвінги, скінери, кухонники. А цей тоді нахіба?
Ще таку комедію бачив: на кармані ніж, щось треба було зробить мале та незначне і хлопчина поліз у рюкзак за Морой.
Ніж на кармані тож універсал для всього, на підхваті, коли ситуйовину не спрогнозувати, коли забув чи не всилах постійно мати карвінг, скінер, бойовий и тд.
Ти з Магнакатом не приготуєш смачнішу їжу ніж я ВГ10, не віріжиж з деревини кращій шалаш

, не побєдіш в бою. Всі ті стотисячрізів як в тому спорі дівчинки з хлопчиком, який доказав своє прєвосходство тільки одним аргументом : а ти на стєну пісять нє умєєшь

Ось і все, ось суть тєх рєзов, пісять на стєну, успокоєніє чіслом.