Кузьмич, я зараз у селі, тож: 2 рази на день розтопити грубу, 1 раз піч - все за допомогою 6х смолових сухих лучин, на якіх настругую пір'яні палички; коли лучина занадто товста, то розколюю її навпіл; розбираю усіляке м'ясо-рибу; розбираю періодично оковелки нарізаного "м'яса", що замерзло у кістку, тупо забиваючи туди ножа; ганчір'я, мотузки за необхідності; обідрати кору з березових дров, коли вони тряпляються; зрізати ліщину над стежкою, нові гілки валить щодня снігом; збити лід з гачка для відер та з відра; почистити сосиску клятим сусідським покинутим котам, бо корм закінчився, а придбаю тільки у четвер

; почистити морквину, цибулину, картоплину брудну, розбатонити дровину на тріски, коли вогонь треба у дворі розвести, а за сокирою йти ліньки, зрізати патика, коли по болоту пройти треба - та купа ще різного дріб'язку. Це все робить ізула зараз. При тому при всьому, коли сідаю у машину, вона не заважає, з-під куртки її не видно, за зброю її не сприймають. Так, багато чого нею незручно робити, не слайсер, але в комплексі мені вона дуже зайшла. Добре тримає, легко гостриться-правиться, міцна, баланс на підпальцевій з такими накладками. Чи візьму я її на риболовлю чи по гриби? Скоріше за все ні. Це ніж не для того. Хіба що в якості ломика.