бомбану, автор записи, Manowar, сенсей, таксист Виталик))) А то наклеп... Притиры... т.с. Минутка юмора. Полная версия в ветке Новости из мира ножей

Сделало мой день.xzAmsterdam писал(а):https://youtu.be/JF2culfC_hE
Спасибо, я конечно же так и искал, но видимо просто не обратил внимание что этот российский сайт умеет делать поставку к нам.Weltkind писал(а):Нужно искать немного иначе, luxor грн
Подробнее можно? Нержа? Где брали?inki писал(а):Получил и я свои притиры.
А що так складно Львів - Дніпро - Львів - Запоріжжя - Львів?Якась специфічна нержа? Чи специфічна шліфовка? Невже у Львові цього не можна було зробити? Промислове ж місто. У Києві Рокс пропонує чавунні притири 150 х 12, ніхто не пробував?vlodko_lviv писал(а):Roomster
Та брали в Дніпрі, потім шліфували в Запоріжжі.
Нічого специвічного: AISI 304(08Х18Н10). Майже відсутній вуглець.Tokmak писал(а): А що так складно Львів - Дніпро - Львів - Запоріжжя - Львів?Якась специфічна нержа? Чи специфічна шліфовка? Невже у Львові цього не можна було зробити? Промислове ж місто. У Києві Рокс пропонує чавунні притири 150 х 12, ніхто не пробував?
Титанові сплави в нас теж були на думці. Також може бути бронза. Важлива твердість 35-45НRС.Tokmak писал(а):У мене ж є підходяща титанова пластина!