Висловлю свою думку. Як користувача.
Зараз на господарстві мій перший Fenix на батарейках 123 (холодне світло), старий 4Seven на акумуляторі 18650 (тепле світло, hi CRI) і старий Olight Baton (нейтральнє світло) на акумуляторі 18650. Фенікс юзаю тільки у відпустці, бо компактний. Найзручніший це Олайт: бічна кнопка, зворотна кліпса + магніт у .опі. Все, що нижче буду порівнювати з ними.
Приїхали нещодавно
Convoy S2+ та
Convoy S21E.
Convoy S2+ (XML2 T4-7A 3000-3200K) для мене виявився повним розчаруванням.

Товстий (порівняно з Olight Baton), кнопка ззаду, керування не звичне... Нагрівається якось дуже швидко. Не моє (Буде на подарунок, тільки от кліпсу та чохол докуплю.
Convoy S21E (519A, 3500K) – цікавіше.

Але. Це вже не зовсім EDC, він важкий і мені не вистачає в ньому магніту. Але як рішення дуже хороше і продумане, а головне - закінчене (приїхав з акумулятором на борту) і додаткова зарядка не потрібна. Теж швидше за все буде на подарунок, але не точно.
А сьогодні приїхав
SKILHUNT M150 V3.0, 750 лм, з магнітною зарядкою USB, 14500/AA (Nichia 519A 4500K).

Ось це цяця, зовсім інша річ. Управління зручне, маленький, акуратненький. Все при ньому: бічна кнопка, зворотна кліпса + магніт у .опі. Зрозуміло, він дорожчий. На кепку його чіпляти значно зручніше ніж ліхтарики на 18650.