Це 2-точковий ремінь з можливістю переставляти на 1 точку та швидкою зміною довжини під задачі
Але на 1 точку треба ще купити антабку під руків'я
https://dev.ua/news/iak-starlink-riatui ... ut_vid_rebУкраїнський інженер розповів, як Starlink рятують від РЕБ звичайною сіткою
Я якраз йому писав,чому нема доставки? Не тільки в Укрпошти є ОЛХ доставка,в НП теж є.Відписав що бінокль вже поїхав.
Відповім тут, бо в тій темі поза темоюVoldemarVB писал(а): ↑24 май 2023, 02:35 Мнение людей с передовой.
на войну - только часы "с цифрами" - электронные. В боевом стрессе значительно проще считывать время и меньше вероятность ошибки. У лучшего друга вот такие -
(он спросил совета про часы с компасом, с барометром и чтобы на батарейке и чтобы батарейку можно было поменять в полевых условиях)
Отаке
Так, але і вимити іх займає лічені секунди. Зато мають вигляд сурововиживальческий
Та я ж кажу, може так пощастило. Колись Дюк розповідав, що вирішував у майстра таку проблему підкладанням фольги. В любому випадку така проблема не страшна стрілковому годиннику, бо там буде тільки відставання на якісь секунди.
Кому приносят ? Я десяток Джи шоков уже в разведку отправил , после того как коришу свои подарил. Когда что то с ними случается ,просят такие же .дизайн у них такой же .
А шо за модель? Цікаво вподобання десятка людей...
Отлично
Так она и есть
Бо важко купити за кілька годин годиника, коли ти знаходишся за сто кілометрів десь в чигирях... То тому купив, віддав дружині яка відвезла пообіду... Не подумайте що виправдовуюсь, лише виключно для Вашого спокою - гроші за годиник, бо купував з рук, товариш скинув на карту. Не знаю як там ваші, а сусід всім казав що нічого не візьму задурно, бо отримаю платню в учебці... ледь всунув пару упаковок шкарпеток