Залишилось дізнатися, яким чином одноклинковий ніж став банатопредметником

Залишилось дізнатися, яким чином одноклинковий ніж став банатопредметником
Мається на увазі, що продукція компанії VICTORINOX, більшість якої саме багатопредметники, які і програють мультитулам.
вікс (хантсман) був мій перший складний ніж, який мені дарувала дружина років 15(?) назад. Досі зі мною, досі вважаю його найзбалансованішим, на всі випадки. Єдине чім він програє, наприклад, вінгману - плоскогубці. Все! Все інше у вікса краще
Я не адміністрація
Де? Процитуйте, будь ласка.
У компанії вікторінокс є мультитули, якщо Ви не в курсі. А у лезерманів є не тільки мультитули, а й багатопредметники, наприклад. Ви б ще написали, що лезермани дурні, бо їх багатопредметники програють їх мультитулам
Коли людина спочатку пише ось це - не розібравшись у написаному іншим - а потім починає ще й якось виправдовувати свій же промах, замість того щоб просто сказати - непорозуміння. Я не бачу про що ще тут говорити.
Якби дуже некоректне висловлювання. Некоректне в плані порівняння.
Я тему пока что глубоко не копал, но, насколько знаю, что в Швейцарии точно запрещены автоматы (вернее, там ограничение по длине клинка - до 5 см., что ли). Насчёт "быстрого открывания" тоже какие-то забобоны есть, но деталей не знаю.
А як користуватися новим комбоінструментом для відкривання консервів? Раніше там була скоба яка зачіплювалася за обід банки , а зараз її нема...
Если новый инструмент называется Вскрыватель коробок, то очень искрометно угорать с того, как он режет паракорд и открывает консервные банки...