Я вже бачив цей ніж у огляді, але забув про нього. Мори були, але якось не приживаються, не подобаються чомусь. Купую, пограюся, дарую, потім знову купую...
Ось відео-огляд, до речі
https://www.youtube.com/watch?v=1ljevBlIMjM
Є у мене і такий. З коробки по різному можуть різати. Він ріже гірше море і набагато менш зручніший у хваті, а от подобається більше, такий от парадокс).
Весьма субъективное мнение
Для ножа, который «не жалко», самое оно
Камрад, давайте так, если именно для правильного реза, не ковырять, не штрыкать, не поднимать люки, а именно, для правильного реза, в стали должен быть мин 1% углерода.bulat22 писал(а): ↑14 май 2020, 21:25 Скажу по секрету, якщо погратись із заточкою, то по різу 12С27 та М390 можуть і не відрізнятсь.
Різниця тільки у його тривалості.
Але, як дуже вірно писав ТС, правка ножа із Сандвіку займає лічені хвилини.
Цікаво було б провести «марафон» між наприклад цим ножом та модним порошком, затерміченим крепко за 60 одиниць.
Так щоб з урахуванням «пітстопів» на правку або заточку (кому що знадобиться)).
Чесно, я б навіть не знав на який ставити...
Ні, не тримав. Але, як вище зауважив, порівнював свої мори (у мене компаньйони були і ще там якась) з Finn Bear і ще двома колстіловськими, які у мене є. Всі три програють морі, морою я би міг довше щось постругати чи ще щось поробити, при тому руку менше би натирало. Мені здається, що навіть мій ТРС щєпка трохи менш комфортний у руці в порівнянні з морою). Але всі перелічені подобаються більше мори, про щєпку мовчу, він просто дуже подобається).
Як отримаєте, відпишіть будь ласка свої враження про Ganzo FH 805. Самого цікавить цей ніж.
Ну прям пластилин у викса... Я бы так викс не опускал.