Хигоно-ками
- Aleksandr Afonchenko
- Afonchenko Knives
Коллеги я просто в диком восторге от этих класических ножичков, так же как мы многие не понимаем аниме ,так и эти ножички.
Так же как нам не понять кодекс бусидо нам не понять почему они такие. Мы можем только любить их или ненавидеть. Ну иногда просто быть безразличными
Макс, последние фотки просто супер. ЯТАСЧУСЬ
Так же как нам не понять кодекс бусидо нам не понять почему они такие. Мы можем только любить их или ненавидеть. Ну иногда просто быть безразличными

Макс, последние фотки просто супер. ЯТАСЧУСЬ

- Aleksandr Afonchenko
- Afonchenko Knives
Re: Продам Хигоноками
хорошие ножи, точнее сталь на лезвии, жаль как основной не пойдёт, мне надо такой что б на природе что-то делать стругать и резать или в городе, а у этого ручка не эргономичная и нету фиксации, если б были деньги в коллекцию взял бы, нож стоящий но как дополнительный девайс.
Draggo можно деньги перечислить и потом, Гюнселом автобусом предать, если продавец конечно согласится, доставка гитары с Одессы в Киев например помню около 20грн. стоила.
Draggo можно деньги перечислить и потом, Гюнселом автобусом предать, если продавец конечно согласится, доставка гитары с Одессы в Киев например помню около 20грн. стоила.
- Thorwald
- МАЙСТЕР
- Контактная информация:
Max
а можна в якості офтопа
(чи може окремою темою краще)
в чому прикол цих ножів? для колекції чи для роботи?
а можна в якості офтопа

в чому прикол цих ножів? для колекції чи для роботи?
Thorwald
Здебільшого для коллекції. Хоча на скільки я знаю японці користуються і для роботи. Раніше використовували учні в школі (олівці гострили). Це щось на зразок радянської "Білочки", де хто і зараз користується.
А для нас це й ще аогамі на клинку.
Я доречі планую з великого зробити маленький фіксед, дуже вже ця аогамі різуча.
Здебільшого для коллекції. Хоча на скільки я знаю японці користуються і для роботи. Раніше використовували учні в школі (олівці гострили). Це щось на зразок радянської "Білочки", де хто і зараз користується.
А для нас це й ще аогамі на клинку.
Я доречі планую з великого зробити маленький фіксед, дуже вже ця аогамі різуча.
- Thorwald
- МАЙСТЕР
- Контактная информация:
зрозумілоMax писал(а):Здебільшого для коллекції
ну японці на те й японці. мені цікаво було про українцівMax писал(а):Хоча на скільки я знаю японці користуються і для роботи

Дик ніж він і в Україні ніж сало відрізати або ковбаси з хлібом їм можна.
Але всеж для колекції. Я "Білочкою" теж вже давно не корисувався.
Але всеж для колекції. Я "Білочкою" теж вже давно не корисувався.
согласен, единственно сделать этот нож полезным на 100%, это переделать его на фиксед, ну или если есть талант и возможность на складник с замком и эргономичной ручкой, тогда получится жирная штука, которая действительно могла бы стоить дорого , а так то ним чтото пилять и стругать как опасной бритвой, я даже сначала подумал что это опасная бритва.
Как буду делать свой нож, то скорее всего такой и куплю под переделку.
Как буду делать свой нож, то скорее всего такой и куплю под переделку.
Re: Хигоно-ками
.
Последний раз редактировалось Виталий 30 июл 2019, 10:48, всего редактировалось 1 раз.
"Гойдатиме вітер ноги твої, москаль ти якщо."©
- Thorwald
- МАЙСТЕР
- Контактная информация:
ну так чісто для підтримки дискусії
не пруть мене япони взагалі. ніяк не зрозумію цього захоплення японами і ножами, і загалом....

не пруть мене япони взагалі. ніяк не зрозумію цього захоплення японами і ножами, і загалом....

Удобно для турпоездок, если не знаешь законов страны пребывания, он же без замка, зато для закуски пойдет
хотя геометрия не очень резательная, больше строгательная, твердые продукты колет
хотя геометрия не очень резательная, больше строгательная, твердые продукты колет
Ну тобі подобаються ковбоїські капелюхи, краватки, ремені та ін., а комусь кімано, суші та сепуку.
Мені подобаються традиційні ножі, ножі які перебувають у певному суспільстві тривалий час і заслужили довіру. Інколи дивися на них і не розумієшь чому саме така форма, чому такі матеріали? В деяких випадках відповідь знаходишь в деяких це залишається загадкою.
Мені подобаються традиційні ножі, ножі які перебувають у певному суспільстві тривалий час і заслужили довіру. Інколи дивися на них і не розумієшь чому саме така форма, чому такі матеріали? В деяких випадках відповідь знаходишь в деяких це залишається загадкою.
- Thorwald
- МАЙСТЕР
- Контактная информация:
це все продовження європейських традицій і культури.Max писал(а):Ну тобі подобаються ковбоїські капелюхи, краватки, ремені та ін
а Японія дуже далеко і абсолютно відрізняється за менталітетом. навіть ті хто дуже "пронікся" японською культурою все одно не забгнуть її... бо воно абсолютно чуже
- Thorwald
- МАЙСТЕР
- Контактная информация:
ну цей підхід мені зрозумілий "японський ніж як один з багатьох етнічних ножів світу", а не "японський ніж бо японський" )))Max писал(а):Мені подобаються традиційні ножі, ножі які перебувають у певному суспільстві тривалий час і заслужили довіру.
Сорри, но мну с этим не согласен.Thorwald писал(а):Max писал(а): Японія дуже далеко і абсолютно відрізняється за менталітетом. навіть ті хто дуже "пронікся" японською культурою все одно не забгнуть її... бо воно абсолютно чуже
- Thorwald
- МАЙСТЕР
- Контактная информация:
" С кем? С энгельсом или с каутским?"Va писал(а):Сорри, но мну с этим не согласен.
не згодні з:
1- Японія далеко
2- відрізняється менталітетом
3- його не можна до кінця збагнути
4- він абсолютно чужий европейцеві
Це саме мій випадокThorwald писал(а):ну цей підхід мені зрозумілий "японський ніж як один з багатьох етнічних ножів світу"
.
Последний раз редактировалось Виталий 30 июл 2019, 10:48, всего редактировалось 1 раз.
"Гойдатиме вітер ноги твої, москаль ти якщо."©
нож "милый". хотя как нож серъзно не воспринимается. скорее как воспоминание из детства - нож в отделе канцтоваров. еще больше подогревает эти ощущения - "кустарность" изготовления.
хотя карандаш перерезал незадумываясь.
хотя карандаш перерезал незадумываясь.

каждый сходит с ума по своему.
- Thorwald
- МАЙСТЕР
- Контактная информация:
чєловєк вселенной...космополит...Виталий писал(а):Стараюсь не быть ограниченным и ищу во всех направлениях, (в любой культуре, как в западной так и в восточной) ищу что-то, что мне нравится, что мне подходит.