Это маркетинг такой

как тправило ничем не лучше синий в беспроволных обычно чуть больше емкость акб и все
Так и есть. Бош сейчас практически
ни один и не два разбирал и сравнивал..
выпускает супер компрессоры для шведского Электролюкс.
От AEG кроме названия марки уже ничего не осталось. Как название его используют Electrolux (бытовая техника) и китайцы Techtronic Industries (TTI) (инструменты). TTI принадлежит AtlassCopco (не уверен, по моему уже продали), AEG, Milwaukee, Ryobi, DreBo, Hoover и т.д. Кстати, они третьи в мире производители электроинструмента и оснастки.
Та ні.Коли потрібно розмішати штукатурку/шпаклівку (повне відро) шурік не потягне.А 2500-2800 обертів взагалі не розумію нахіба стільки.Пока один варіант знайшов.1260 ватт і відгуки хороші.Можна і сверлити коронками на малих обертах і сверлами,перами,поставити в сверлильний штатив і як міксером користуватись,не підгорить.Виходить універсальна дриль. https://brain.com.ua/ukr/Dril_Tekhmann_ ... 02671.html Бо я тут знайомому помагав трохи,він розмішував родбанд і підпалив мою дриль.Працює,але вже не то як була раніше.От і не спіша шукаю нову.
Давніше був в Києві і мені треба було дриль дешеву на 1,5 місяці щоб мішати шпаклівку.Купив в епіцентрі (там оці в кошиках накладені) за 125 гр.))) Проробила 3 роки і щіток навіть не міняв,потім її вкрали)) А по 2- х швидкісній з редуктором згоден,теж підходить.Але там вже більші габарити та вага.
ну так, там вага 2.5-3 кг
там вага 2.5 кг, тому редуктор, швидше за все, металевий. просто на фото виглядає як пластикElpasohot писал(а): ↑07 окт 2023, 09:47 Саме смішне що менш потужна з пластиковим корпусом редуктора і гірша від цієї як кажуть продавці,коштує дорожче.Мені здається що ціна 960 тому що це залишки і вона знята з виробництва
https://tekmanshop.com.ua/ru/product/21 ... gIQAvD_BwE
Якщо би мені була потрібна дриль для якоїсь точної чи професійної діяльності,звичайно купляв якусь з визнаних брендів.Але якщо буде використовуватись час від часу в основному на розмішування всяких шпаклівок,штукатурних сумішей то візьму не дорогу,зламаєтьс,куплю іншу.
Моя суб'єктивна думка,що Дніпро-це той самий Китай яких зараз сотні на ринку.Тільки сильно розпіарений та з завищеною ціною.
Так і є,тому і вибір зовсім не великий.Приходиться вибирати з того що знайшов
саме так
ну я ж говорив про вживаний Метабо чи Деволт. Не знаю як зараз, але раніше я відслідковував подібні лоти на ОЛХ і придбав там немало чого, привезеного з Німеччини: два шурупокрути Бош, дрель Метабо, торцеву пилу Метабо і все досить недорого і в хорошому стані. Була спроба продати мені дрельку в поганому стані, але, дякуючи ОЛХ-доставці, повернув її продавцю.