отлично поживает, флипаю им на работе и колбаску режу

Питтингом покрывается моментально, сталь твёрдая точится плохо, один умник рубанул им об стакан, выкрошилась, пришлось перетачиватьМутний писал(а):а то щось знову, мабуть, надумав на спіріта забити(як подумати то і не так часто він потрібний) і щось подібне придивитися, а то занадто симпотна іграшка-цей бенч![]()
За історію свою у вас, як сталь себе поводить в плані пітингу та ламкості?...не виникає враження і відчуття ненадійності при роботі- через еластичність руків'я (типу як холостий хід беклока, при навантаженні- наче і нічого, коли він мінімальний, а коли відчутний то й не приємно ж)?
Ну і в такому дусі, а то спаї добре і пару 2 наче хочеться, але й чогось нестандартного кортить інколи, то ж буду вдячний за просвітлення в цьому напрямку
Я приносил но был там не долгоЧкылчи писал(а):а я его на СГ так и не увидел
Я его резиночкой протираю, хотя думаю над травлением.Мутний писал(а):Дякую, буду формувати список, а там може чого і надумаю, а то конструкція цікава.
а чому ж не протравити клинок?
Не понялА у тебя в самих выемках под шпень замка и пол шпни клинка чего твориться? И на гранях их отделяющих от остальной части рукоятей?