Эх..... :о(

Зброя летальної та не летальної дії, боєприпаси та аксесуари. Практична стрілянина. Теорія.
seaman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 990 раз
Контактная информация:

Re: Эх..... :о(

Сообщение seaman »

Дельфин
не зовсім з Вами згоден. Ціна на такі вироби, навіть якщо дивитись американський магазин, зовсім не іграшкова. Тому в великій кількості на вулиці вони не будуть. Тим більше реєстрація необхідна навіть в штатах. На мою думку від пневматичних гвинтівок (більш доступних за ціною, та відсутністью реєстрації) - шкоди може бути більше. Але навіть їх, в великій кількості не видно
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
threevc
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение threevc »

Дельфин писал(а):Уявити, що завтра ось це все у відкритому доступі на сусідній вулиці... :? :oops:
Бгг. :)))
А у молдаван сколько лет было опыта оружейной культуры? Или у чехов? Или у прибалтов?
Если завтра всё будет в открытом доступе, преступность упадёт раза в три. Подтверждено опытом многих стран. А вот обратного история не знает. И вы не назовёте.
Так что прекращайте ужастики и сказочки про поголовную стрельбу на улицах.
Дельфин писал(а):це не для нас
Не для вас?
Почему вы так говорите и про меня? Может не стоит обобщать?
Или вы соотечественников считаете идиотами? Может стоит смотреть объективно а не эмоциями. Эмоции - удел женщин. Мужик должен думать и сопоставлять факты. А факты против ваших страхов.
На руках украинцев по разным данным около полу-миллиона стволов охотничьего оружия.
Почему вы не боитесь сейчас?
Часто случается преступление зарегистрированным стволом?
Демократия - это пространство договорённости свободных, вооружённых мужчин (c) Бенджамин Франклин
threevc
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение threevc »

seaman писал(а):від пневматичних гвинтівок (більш доступних за ціною, та відсутністью реєстрації) - шкоди може бути більше.
И есть. И от резины проблем масса (резина не находима. Т.е. вальнул кого из резины по тихому - тебя не найдут если сам не скажешь). А от регистрированного ствола остаётся пуля. И владельца находят за сутки-двое.
Стрелять из регистрированного ствола - всё равно что стрелять в милицейском участке.
И мало желающих валить из регистрированного ружья. Практически нет. Случай в год может, не более. И - то по неосторожности. Ибо дурных нема cvb34
Демократия - это пространство договорённости свободных, вооружённых мужчин (c) Бенджамин Франклин
Champ
Найфоман
Найфоман

Сообщение Champ »

я вот смотрю на фотки эти и думаю можно подойти взять винтовку подержать в руках и тп.. потом пойти в другой отдел подержать в руках боеприпасы к этим же винтовкам.
а что стоит кому то взять эту коробочку подойти к той винтовке зарядить её и застрелить несколько человек? там как я понял принцип супермаркета7 выбрал что хочешь а потом на кассу7 или как?
Champ
Найфоман
Найфоман

Сообщение Champ »

threevc
а разве по гильзе нельзя определить с какого пистолета стреляли? ну просто я сколько замечал бойок всегда не ровно бьет и на разных пистолетах по разному.
я оружием не увлекаюсь по этому спросить хотел
threevc
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение threevc »

Champ писал(а):а что стоит кому то взять эту коробочку подойти к той винтовке зарядить её и застрелить несколько человек?
Сначала магазин с собой принести. Потом на глазах у персонала зарядить его.
Ну а что мешает?
Полагаю - здравый смысл :)
Ибо его вальнут раньше (любой из окружающих) чем он начнёт какие-то нехорошие действия :) Не забываем - стволы у всех :-D
В той-же Аризоне - у ВСЕХ вообще. Много найдётся желающих вести себя нехорошо? :)
threevc
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение threevc »

Champ
По гильзе от резины, полагаю?
Да, можно :)
Но гильзотеки резины нет cvb34
К тому-же - мало толку. Гильзу подобрать просто. А вот вырезать из тушки пулю cvb34
seaman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Контактная информация:

Сообщение seaman »

Champ
в теории, при покупке травматика, три отстреляных гильзы сдается в разрешительную. Не всегда это делается, но должно.
Дальше ИМХО, доказать связь резинового шарика и гильзой из конкретного пистолета наверное не просто. Т.е. берем идеализированную ситуацию, правовое поле, которое соблюдается и хороший адвокат не оставят на такой улике и мокрого места. Выбивание признаний, это уже из реалий.
Но полностью соглашусь, что дурковать зарегистрированным стволом стремно
Egor.

Сообщение Egor. »

Камараден, прекращайте холивар. Не заставляйте закрывать тему.
seaman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Контактная информация:

Сообщение seaman »

Egor
???? так вроде все спокойно общаемся
Egor.

Сообщение Egor. »

:) я заметил
threevc
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение threevc »

Egor писал(а)::) я заметил
Это мож я маленько резковато среагировал на "любимый мозоль" :-)
Просю пардону :=(
SerGeo
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 60 раз

Сообщение SerGeo »

Последний раз когда продлевал регистрацию резинострел потребовали 2 стрелянные гильзы. Обойтись никак не удалось.
Jed Meyers
Найфоман
Найфоман

Сообщение Jed Meyers »

Ага, у нас не государство для людей, а люди для государства.
Coke adds life where there isn't any
threevc
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение threevc »

Ясь Капец писал(а):Работать они не умеют и уже не захотят наверное.
"Працювати я не вмiю, а красти я боюсь, поiду я у Киiв, в мiлiцiю наймусь" :)
Пардон за неправильные "i" (с одной точечкой) - украинской раскладки на этом компе нет :)
Duscha
Найфоман
Найфоман

Сообщение Duscha »

threevc
как знакомо :smile: только у меня русской нет :P
пухлик
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение пухлик »

seaman писал(а):
пухлик писал(а): А пекали под Флобера!( Убить не убьет , НО ДЫРОК НАДЕЛАЕТ!) :))) :))) :)))
беда Флобера как раз в том что убить или покалечить легко, а как самооборона - полный ноль. Останавливающего эффекта нет.
ЗЫ на памяти криминальный случай, детки стреляли с балкона папыной воздушкой. Проходящей женщине пробило пальто и вошло в сердце. Умерла за 100 метров, за домом.
Это я в смысле расстрела Камрадов за Политический флуд!
Спасибо за внимание! сейчас, должно быть, будут убивать.
Виталий
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение Виталий »

threevc писал(а):А от регистрированного ствола остаётся пуля. И владельца находят за сутки-двое.
Стрелять из регистрированного ствола - всё равно что стрелять в милицейском участке.
я вот раньше тож так думал.. но мне популярно обьяснили что, регистрация ни коим образом не имеет отношения к экспертизе - т.е. идентифицировать ствол по пуле можно только при наличии оружия у эксперта, а ежели есть только пуля, то ни один эксперт не определит что стрелял некто "threevc" из своего зареганого пестика.
з.ы. а с гладкостволом там ситуация еще запущенней..
"Гойдатиме вітер ноги твої, москаль ти якщо."©
Jacken
Найфоман
Найфоман

Сообщение Jacken »

По нарезному гизотека работает.
Пули потом сверяют для суда.
По резине гильзотеку может быть только собирают.
Но она ничего не даст, так как сменить детали образующие на гильзе трассы ничего не стоит.
Комплектухи сейчас навалом.
Хочешь мира? Готовься к войне!
Duscha
Найфоман
Найфоман

Сообщение Duscha »

Jacken писал(а):сменить детали образующие на гильзе трассы ничего не стоит
боек заменить?
Jacken
Найфоман
Найфоман

Сообщение Jacken »

не только, надо полировать патронник, менять магазин, зуб выбрасывателя
Хочешь мира? Готовься к войне!
Дельфин
Найфоман
Найфоман

Сообщение Дельфин »

seaman писал(а):Ціна на такі вироби, навіть якщо дивитись американський магазин, зовсім не іграшкова. Тому в великій кількості на вулиці вони не будуть.
там пістолети по 400 дол. У нас в мажорів телефони дорожчі...
seaman писал(а): На мою думку від пневматичних гвинтівок (більш доступних за ціною, та відсутністью реєстрації) - шкоди може бути більше. Але навіть їх, в великій кількості не видно
Від них шкоди, в крайньому випадку - легке поранення, не глибоке і не смертельне.
threevc писал(а):А у молдаван сколько лет было опыта оружейной культуры? Или у чехов? Или у прибалтов?
Ви порівнюєете нас із чехами та прибалтами? Бгг. :-D Ви нам дуже лестите. Дякую.
А про молдован - нічого сказати не можу. Не знаю деталей законодавства та умов.
threevc писал(а):Если завтра всё будет в открытом доступе, преступность упадёт раза в три.
Я зовсім не про це.
Це вцілому настільки велика тема, що вже втомились на форумах від неї. Я особисто ЗА те, щоб дали право ЗБЕРІГАТИ та ВИКОРИСТОВУВАТИ для захисту ОСЕЛІ, та сім"ї. Але ПРОТИ права на носіння зброї.
Так злочинів стане менше. Зчасом. Після того, як загине десяток гопників, та сотня-дві невиних людей. Сотня-дві в порівняні із всеукраїнським відсотком зниження злочинності - це ж добре.
Але ця ж сотня-дві вас не стосується, це ж не вашу сімю зачепить, і це не в вашій сімї станеться горе, коли дружину, дитину, сестру чи брата обкурений вчорашній зразковий пацанчик завалить із горя. Його дівчина кинула, він бухнув і ... перестав бути зразковим. Так його завалять одразу сусіди, можливо. Але він таки встигне в чиюсь сімю принести горе. Одне невеличке таке горе на фоні міліонів інших задоволених людей.

Ні-ні! Я не проти зброї. Я тільки за культуру її використання. Але де ж культурним то взятись. Ми не чехи, не німці, не прибалти. Ми даємо взятку, йдемо до кума/свата в пагонах, берем пушку, а потім за взятку відкуповуємось від неї. А те маленьке горе переживають інші.
У нас на одній із вулць пяний водій Лексуса вночі збиває на ПІШОХІДНОМУ переході маму та трьох малолітніх дітей. ВСІХ насмерть. Справа нашуміла. Всі обіцялди посадити сволоча. Через два роки таки посадили. Але іншого. Який взяв на себе вину - як виявилось то він був за кермом тоді. А того, що був за кермом випустили, бо він сидів збоку, як пасажир... А те що з десяток людей витягували його з машини пяного і чуть не прибили до приїзду міліції, то пусте. Свідків не було.
То що тепер заборонити авто? Ні, нехай будуть авто, аби не гірше...

Ще одна історія - буквально недавно. І якраз на сусідній вулиці...
Побухали в барі вчора. Сьогодні він проснувся і вирішив за вчорашню образу розібратись.
Завалив пацана 27 років на сходах свого магазину. Охорона банка підбігла, він і одного із них поранив, важко поранив.
Почитайте також перші коменти: http://www.24tv.com.ua/news/1/1/42940
Був нормальною людиною. Мав зареєстровану зброю. Здався потім. Посадят його.
Однак дружині та двом дітям того 27-річного пацана не легше від того, що вбивцю знайдуть по зброї. Але тож мисливська! Що заборонити тепер її?
Ні не треба, нехай буде, аби не гірше... То ж не всі мисливці стріляють.
Про що це я? Та про культуру все, про культуру. Про Відповідальність, про порядність. ПРО ПОВНУ їх відсутність. Про БЕЗвідповідальність.

Відповідальність появиться, коли будуть боятись зброї у відповідь? Так - у вас появиться! А у "синочка папінькиного", мажорчика - ні! Ви його підстрілите із самозахисту - вас і посадят. Ви навіть провчите його "назавжди" - щоб інші боялись. Це буде уроком для багатьох. От тільки вашій сімї не буде від цього легше. Вашій родині батько потрібнен на волі і живий.
Хтось готовий собою, чи своєю сімєю, пожертвувати, щоб іншии наука була?

НІ, я таки за дозвіл на зброю. Але я чудово розумію, що відповідальність зявиться у одних людей тільки через чиюсь кров. А у інших так і не зявиться - тому що зв"язків багато. Нормальний, порядний прошарок стане ще поряднішим і заляканим. Клас безпредельщиків так і буде безпредельнічати, тільки тепер уже не вибиваючи зуби, а стріляючи у вашу сімю заради розваги. А потім... пістолет не знайшли, то був не він, свідків нема, і взагалі то був САМОЗАХИСТ!!... :-(
А ви захочете захиститись. Дістанете зброю, навітьможливо зможете вистрілити...
А потім... Потім вам, СОВІСНОМУ, цей вбитий буде снитись пів життя, або вас застрілять замість нього, або посадять за "напад", або не зможете вистрілити в людину... Просто у вас є совість і людяність, страх перед законом, бажання жити, ви будете думати про це. А ваш опоннент ні...
То ви будете захищені, маючи зброю? Ви на рівних будете, якщо обидва із зброєю? У вас однакова психологія?

Я ЗА зброю, але для цього не кулею в живіт на вулиці потрібно вчити людей. Потрібно школи будувати, дітей виховувати, щоб дибілами не виходили зі шкіл. Щоб не знімали на мобілки, як вони копають ногами людину на землі. Країну вилікувати від корупції, загальний інтелектуальний рівень людей підняти. А потім зброю давати всім бажаючим, і реєструвати її. Просто не зброя повинна бути в обох, а рівень інтелектуальний повинен бути однаковий у обох людей, що тримають збою заряджену та націлену.

А про Молдову мені не відомо. Я не знаю чиєю кров"ю там вчили людей, я не знаю чиє житя там стало наукою для інших. Мені то не боліло, мене то не стосувалось, я за тих не плакав на похоронах.
Так, я ЗА зброю для таких порядних як я, ви, як ще сотня друга НОРМАЛЬНИХ людей. Але порядних і надійних людей - пару тисяч. А зброю зможе купити, зареєструвати, та жаліти про скоєне ПОТІМ, величезна кількість "інших" людей. Хто контролюватиме видачу порядним і не порядним. Наша міліція? Хто захищатиме від беспредела? Наші депутати? Хто визхначатиме самозахист був у вас проти мажора, чи напад? Наші суди?

Чи вважаю я "всіх наших" ідіотами? Можна я не буду відповідати...
Просто вийдіть на вулицю, включіть телевізор, поспілкуйтесь із неблагополучними та розчарованими в житті сотнями тисяч людей.
Так, можливо я зможу захитстити себе із зброєю в руках. Можливо навіть встигну дістати пістолета, навіть встигну вистрілити на ураження... Але чи зупинить це від пострілу в мою сімю людину неадекватну, байдужу, деградовану?

Розглядаючи це питання я би хотів, щоб люди судили про всіх не по собі хорошому та порядному, а потому іншому, який стоїть на сходинку нижче вас - морально, інтелектуально, психологічно. Ви будете на рівні по зброї, але в нього буде перевага - він не розуміє, і жалкувати буде потім. І йому не буде так боляче від втрати рідних, як вам. В інших країнах також така ситуація? Але нас не болить їхнє горе, а вони мають інші обставини в суспільстві.

Чехія? Прибалти? США? На мою думку, там все-таки загальний рівень людей знаходиться на якомусь однаковому середньому рівні. Там міністи подають у відставку самостійно після сканадалів, там міліція та прокуратура сажає чиновників, там міліція сажає міліцію. Там сміття не викидають на вулиці і не ссуть в підїздах, там не викидають з балкона сміття та пусті бутилки, там бухими не їздять за кермов ВСІ, хто має корочку, чи знайомого.

Чи готові ми із зброєю стати навпроти іншого нашого співітчизника із сусідньої вулиці, та розраховувати на його нормальність, моральність?? Не знаю. Вирішувати Вам.
Egor.

Сообщение Egor. »

Тема закрыта.
cornel
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Контактная информация:

Сообщение cornel »

Africasha писал(а):Красота, что говорить.. а такого, только с ножами там нету??
http://www.knifeworks.com/Newwarehouse.aspx тут можно полюбоваться новым складом КВ
Если б "понты" светились - в Киеве б были "белые ночи"...
Закрыто

Вернуться в «Зброя»