RPD_macro писал(а): ↑08 янв 2024, 11:05MAgTiDo, кажуть на отому білому без кнопки гуляє переставлялка занадто со временем, шо скажете про свою?
Воно спочатку важко переставляється, треба не тільки відкрити ключ, а ще й притиснути в протилежний тріщотці бік. А з часом воно достатньо просто відкрити і тягнути вниз для зміни положення. А вгору воно рухається і закрите.
seaman писал(а): ↑07 янв 2024, 21:34
маленькі найпекси, то фетіш
а якщо простору, в якому ним оперувати треба, малувато для більшого?
Та звісно може і так бути, але у мене не було
Скажу чесно, я дрібного брав, точніше попросив як подарунок на ДР, чисто як фіджет. Використовувався тим не менш, не раз. Особливо коли лінь йти з балкону тягнути кейс з інструментами
Кузьмич писал(а): ↑08 янв 2024, 22:42
Складається таке враження що кобра головний інструмент всесвіту
Мода
Але на диво функціональне воно. Білий дійсно заміна рожковим маленьким цілому наборчику. А кобра краще, як на мене, ніж любі плоскогубці, що є наразі в мультитулах. Тільки кусачок немає. Хоча є можливість кусати щось м'яке і тонке, затискаючи в отвір руків'я
stilet, дійсно різниця буде смішна в обхваті, конструктивно більш відчутна, от 150 вже на щось схоже. RPD_macro, якщо вдвічі більше хочеться то чому не 180?
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
obra 125 має тривалий хват, що робить його зручним для використання. Зважаючи на те, що ширина хвата однакова, він може бути комфортнішим для більших рук.
Cobra XS (100 мм) має коротший корпус, але також може бути зручним для користувачів з меншими руками або тих, хто шукає більш компактний розмір для зручності переносу.
Обидві моделі можуть бути ефективними для використання в різних ситуаціях, таких як під час подорожей, кемпінгу або автостопу. Вибір між ними може залежати від особистих вподобань, розміру руки та конкретних потреб користувача. Я рекомендую випробувати обидві моделі, якщо це можливо, або звернутися до друзів або фахівців за порадою, щоб визначити, яка модель краще відповідає вашим потребам.