называется с наковаленкой, если я правильно понял. Попробуй немецкий Лёве и офигеешь от реза

называется с наковаленкой, если я правильно понял. Попробуй немецкий Лёве и офигеешь от реза
типа ножик стейнлес стил за 50 грн из киоска в переходе. Просто ты не садовник или точнее, не фанат этого дела. Люди, которые серьйозно этим занимаются в плане агротехники и сортов, даже тети и бабушки, таким инструментом не пользуются. Это не твое хобби.
але вони тут в зрівняння з тим що купуємо теж схожі на -
ні, це інша ніша, там інші задачі і цілі. І усталена багаторічна й навіть вікова практика і виробництво. Мається на увазі садові ножі вікових традицій, як то німецька Tina чи італійські Doe Buoi.
Lowe, Felco, ARS, Bahco. Вибирати по бюджету і по діаметру різу. Якщо гілки в більшості тонкі, то немає сенсу брати більш міцний і дорогий секатор. Можна вибрати від 500+ і до 2000. Дешевший, простіший за конструкцію брендовий, буде гарно різати і довго служити.
Так примерно во всем , кто с чем серьезно работает .Karl писал(а): ↑18 янв 2023, 22:39типа ножик стейнлес стил за 50 грн из киоска в переходе. Просто ты не садовник или точнее, не фанат этого дела. Люди, которые серьйозно этим занимаются в плане агротехники и сортов, даже тети и бабушки, таким инструментом не пользуются. Это не твое хобби.
Я не спорю, и прививки можно делать столовым ножом, наточенным на бруске лодочка, не вопрос. А можно Тіной или гарден-Викториноксом. Это ж разные планеты![]()
Тут питання зручності, коли все зібрано разом. Неодноразово використовував біти з викрутками лише через те, що вони були під рукою
Из пречисленного , я за форс.
, вот не встречал нигде таких, у возможного претендента Топтула - 36. Он был второй конкурент.
Тільки вчора поставив акум на авто, заряджав. Відкручується кріплення основи внизу торцевим на 13 і гаєчним на 10 клеми.
Крім того з тим перехідником не всюди й підлізеш до головки гвинта. Стикнувся з тим на своєму Johnsway.