Тоже подумывал о термочехле на кружки 0,5 л и 0,3 л. Но так и не собрался купить...
+100.Жена давно подарила.Очень удобная.Плюс ко всему написаному легкая и не разобьешьdkarpov писал(а):Хоч у теплий, хоч в холодний час термокружка зручніша за посуд з тонкого металу, або разовий, бо не пече а ні рук, а ні губ,
у Вас напевно бан у ГугліДельфин писал(а):Пошук видав тільки цю тему.![]()
Порадьте термокружку.
Що краще із кнопокою чи "защелкою". Де взяти, скільки коштує?
Колба тільки залізо. Верх бажано також.
+/- 300мл.
Дельфин писал(а): А ще про Бергнер. Хороша металева посуда у мене від них.
це про кружку чи кастрюльки?Mamba писал(а):Дельфин писал(а): А ще про Бергнер. Хороша металева посуда у мене від них.![]()
![]()
у меня стальная. без краснобелого значка, прото красная надпись. держит очень хорошоДельфин писал(а):А виявилось що вона платикова повністю.
А чем не устраивает пластик???Дельфин писал(а):О, таку бачив, чуть не купив. А виявилось що вона платикова повністю. і колба також. А вони ніфіга температуру не тримають. Там пити із гарячого пластика ніякого бажання.
Бачив у них і металеві. От про них також думаю. А ще про Бергнер. Хороша металева посуда у мене від них.
І кастрюльки і сковородки.Дельфин писал(а):це про кружку чи кастрюльки?Mamba писал(а):Дельфин писал(а): А ще про Бергнер. Хороша металева посуда у мене від них.![]()
![]()
Так отож, ми підсіли на Коркмаз, Турція, спеціалізуються більше по професійній ресторанній посуді але і для побуту непогано.Дельфин писал(а):Mamba
якщо ви про сучасні, які ЗАРАЗ на ринку є - то 100%. Взяв руки і офігел. Бляха бляхою. Легеньке, гримить...
У мене набір придбаний 14 років назад за не реальні на тоді гроші - 100дол. Товста сталь, подвійне дно, подвійний корпус, важкі, щокапец. НІЯКИХ притензій до якості. Виглядають як нові.
Зараз дивився Бергнер - не взяв би нічого, навіть самий дорогий набір. Фігня.
О! Дякую Почитаємо-подивимось.Mamba писал(а): Так отож, ми підсіли на Коркмаз, Турція, спеціалізуються більше по професійній ресторанній посуді але і для побуту непогано.
Mamba писал(а): А термокружка в мене є, Термос, доця подарувала. Стоїть в тумбочці, не можу придумати як нею користуватись.