Ну я не впевнений у доцільності функціоналу цієї приблуди, у спайдерхола нема проблем з відкриванням
Звісно перший атр я би прикупив чисто для колекції))
Ну я не впевнений у доцільності функціоналу цієї приблуди, у спайдерхола нема проблем з відкриванням
Може зробите фото получше и побольше деталей, наприклад як тут, бо не видно толком ни клипсы ни винтов ни остального, еще и стерильно отфотошоплено на белом фоне як из лайткуба. По чорному покрытию лезвия на весь кадр и пикселям 3х3мм трудно определить, це больше к газетам про нло.
Нажаль, нема такої можливості ( Фото не мої, це фото ножа в продажу, такі виставлені продавцем.RPD_macro писал(а): ↑27 ноя 2022, 13:34 Може зробите фото получше и побольше деталей, наприклад як тут, бо не видно толком ни клипсы ни винтов ни остального, еще и стерильно отфотошоплено на белом фоне як из лайткуба. По чорному покрытию лезвия на весь кадр и пикселям 3х3мм трудно определить, це больше к газетам про нло.
Кожному своє. Хтось ризикує власним часом та грошима, хтось ні. В першому випадку є зліти, є падіння, але присутня інтрига і адреналін, в переважній більшості випадків, якщо є фарт, то воно того варте. В другому - все надійно, стабільно, але також є виключення, і при цьому то прісно і не цікаво... Можете кидати каміння, але то ІМХО.
а яке зведення, 1 мм?
Все это хорошо. Но, до того момента, пока кто-то не пытается компенсировать эти "падения" путем их продажи на форумах под видом оригиналов.
Ох я його шукав колись