Кузьмич писал(а): ↑23 май 2023, 18:26
ІМХО альтернатив немає, Бенч через ціну доволі мало поширений, решта взагалі не тягне, або через ексклюцівність/ціну і як наслідок неймовірно рідкість, або не дотягують через сукупність факторів: довжина модельного ряду/наявість різноманітних залізяк/ непересичний дізайн, тощо... Можливо хтось скаже КС, але на мій погляд навіть не поруч, теж саме і стосовно Керша навіть з ZT
Верно сказано. Бенч был конкурентом, но как по мне, то он проигрывает цельностью ассортимента - есть отдельные хорошие модели, но нет ряда. И да, цены стали конские. А также уйма зачем-то задушенных классных моделей.
КС отличные ножи, но в ЕДС они не игроки.
Керши и ЗТ - есть свой стиль, но почти все хитовые модели - как раз не из этого стиля, а сторонних дизайнеров - как не Хиндерер, так Эмерсон или Сенкевич.
olegpan писал(а): ↑23 май 2023, 20:23
А также уйма зачем-то задушенных классных моделей.
Не зрозуміло геть
І ще для мене загадка: маніакальний розвиток 940, з одним і тим же пришлепкуватим танто, в той час жодної реінкарнації 943 - на мій погляд щедевральної моделі. Пішли тупуковою гілкою розвитку
Якщо підсумувати то в Бенча якась СУЦІЛЬНА ЗРАДА
Зольдатен, а пам'ятаєш, клуб з боксу, біля більярду Ланселот, клуб або секція з вільної боротьби біля червоної площі, вже не пам'ятаю, пам'ятаю біляші та горохові пиріжки були смани і по 5 копійок, а бiля Вишгорода я прожив довго після звільнення з зс, площу Шевченка навіть зараз люблю , навчався в українській школі, скажу чесно лівий берег це не те
Последний раз редактировалось GeorgCH 23 май 2023, 20:58, всего редактировалось 1 раз.
GeorgCH,
Ну в ланселот я не ходив, хоча полюбляв гадюшники під настрій)))
А рядом там була школа олімпійського резерву з дзюдо, мене туди не взяли і пішов на поділ в теж олімпійську школу по вільній (Фролівська 4, по старій памʼяті) а там джиу орендували зал а потім пішло-поїхало, джиу, рб, бойове самбо
Там до речі була афігенна сауна де після тренування можна було розслабитись, там ще багато хто вагу зганяв, у сауні штанги, гантелі…Короче дуже атмосферно))
Щось ми відійшли трохи))
Свій перший спай я купив в 2011 ендуру бу за 50 дол, з регріндом було 3/4 на фулфлет
Зараз за 50 дол ендуру мабудь не купиш, оригінал звісно
GeorgCH, тогда особо не за что платить было Но был бы щекотливый режик на кармане - разговор был бы другим. Так что я даже ножики овер 90мм, на которые есть бумажки, ношу заметно реже.
GeorgCH,
Перш ніж публікувати подібні заяви, спрбуйте своїх улюбленців в реальній роботі, не пощовкати і политсати паспорти, а реально поріжте.
- по друге перш ніж відповідати прочитайте що Вам пишуть, володіти ножем, що викликає алергічно-рвотну реакцію.... схоже це Ваша улюблена справа - тому не розповсюджуйте її на всіх навколо.
- по третє, показуйте реальні Ваші фотографії, з описом що це за явленіє, а не вставляйте чужі, скопійовані невідомо де.
- по четверте, зав'язуйте з активною маркетинговою пресою, поважайте навколишніх. Даний підхід - атака людини, що не нічого не знає, або не вміє, аби не стало часу навколишнім.
- по п'яте - АБСОЛЮТНО ВСІ МАЮТЬ СВОЮ ДУМКУ, абсолютно ВСІ МАЮТЬ НА ЦЕ ПРАВО і ви не маєте абсолютно жодного права навчати навколишніх.
GeorgCH,
То в ЗУ "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" є норма що дозволяє холодної зброї особам, що визнаються втеранами відповідно від цього Закону?