за моїми суб'єктивними відчуттями майже на рівні 30-ки спайдерко, ну трохи гірше, але краще д2, + ергономіка ножа, але він під середню руку, та й персів я люблю

за моїми суб'єктивними відчуттями майже на рівні 30-ки спайдерко, ну трохи гірше, але краще д2, + ергономіка ножа, але він під середню руку, та й персів я люблю
ІМХО альтернатив немає, Бенч через ціну доволі мало поширений, решта взагалі не тягне, або через ексклюцівність/ціну і як наслідок неймовірно рідкість, або не дотягують через сукупність факторів: довжина модельного ряду/наявість різноманітних залізяк/ непересичний дізайн, тощо... Можливо хтось скаже КС, але на мій погляд
Хоч з Деліки та хвороба і почалась давно, але мене останнім більше на Бенчі та Doug Ritter нахлобучило.
мене давно, жаль Лопар цього не знає
Але маже в кожного тут, ну звісно крім Lopar(а) є Спайдерко, а функціональні робочі ножі на кшталт Барк Рівер в одного зі ста...
Нє. Мене, наприклад, ображає ось це
Тобто власники Спайдерко з 8хром - онаністи. Ага, зрозумів. А як на злам ножа взяти - то це не цільове. Тобто якщо секс - то тільки анальний. Бо найбільше розповюдження набув в сьогодення (найбільш сучасний). Ніякого традиційного
У мене нема. Все продав і не жалкую. Взагалі перестав розуміти складні, як робочі ножі. Але у моїй буденності пристуні пісок, пил, бруд.
я старої формації і я вже старий, мене не перемогти
Якщо Ви визнаєте, що Ви старий, то Ви вже переможений. Як казала моя покійна бабуся: "Мені ще нема 80-ти, я не стара!" Помера молодою у 83, нікому ні на що не жалілася. Спайдерко не користувалася, якщо що (з серії "Сто відсотків людей, що вживали воду, померли")
шук 15 підйом переворотів роблю і віджимають раз 50, але це не те що було раніше
Гідно поваги