Выбор часов, советуемся.

Все о часах и про часы. Выбор, эксплуатация, обслуживание и ремонт.
Ответить
Balamooth
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 124 раза

Выбор часов, советуемся.

Сообщение Balamooth »

olegpan писал(а): Вчера, 20:10 Можна ще подумати над останніми Джішоками, в мене є такі, але я не можу сказати, наскільки якісно вони працюють з повідомленнями - я не користуюсь.
GBD серію не раджу, там ПЗ недопрацьоване й навігація попри зайву кнопку зроблена по-японському тобто крізь дупу (як і японський інтернет). Багато зайвих кліків. Плюс вони телефон втрачають періодично.
Може в смарт квадратиках 5600 воно й зручніше але там інша шляпа. Вони як товстіші так і значно більші за звичайні квадратики.
Плюс все це не бюджетне.
На рахунок мі бендів - непристойно довго користувався 1 та 1s (до кінця 2020), потім спробував 3 і поставив хреста на всій їхній продукції.

А! Іще зустрічав давно на кікстартері фітнес трекер у вигляді кільця-печатки. Там було доба заряду та вібро на дзвінок. Треба погуглити, може їх зараз на ібеї багато
Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.
FRAG
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 1349 раз

Выбор часов, советуемся.

Сообщение FRAG »

Cap Klenzendorf писал(а): Вчера, 19:18 Balamooth, дякую. Також думав за старі яблука. Головне щоб пз старого годинника і нового телефона співіснувало. І автономності хотілося б більше. Але не відкидаю цей варіант.
використовую зараз гармін інстинкт 2 саме з огризком. :)
Все так само, як з відроідом, тільки неможливо відповісти на повідомлення, як на відроіді. Але то плата за більшу безпеку іос.
Ответить

Вернуться в «Часы»