Я всеми своими ножами штыркаю дерево, правда, только прямым хватом.
Забить молотком складень в колоду? А зачем? Давайте тогда уже с самолета сбросим или положим на бетон и отхреначим кувалдой. Может тоже "тестом" представить.
Я всеми своими ножами штыркаю дерево, правда, только прямым хватом.
А нащо порівнювати в різі пиряльник і різак? Пиряльник створено не для різу, якщо хтось не в курсі.
Якщо ножем колупати, то так, А Ви знаєте, хто такі" ковырялки"?
Я ВЖЕ ПИСАВ І НЕ РАЗ, ГЕОМЕТРІЯ РІЗНА, АЛЕ У МЕНЕ З КИТАЙСЬКИХ СТАЛЕЙ НІЧОГО НЕМАЄ, Є 8 ХЕР І ФСЕ І Я НЕ ВІРЮ КИТАЙСЬКИМ МАРКЕТОЛОГАМ
а 150 за хороший нож с топовой сталью ,это дорого? Лично мне,нет. А говна по 50 у меня хватает
Тоді нащо порівнювати. Тест на ідіота? А Артісан? Китайський порошок, рази у 4-5 дешевше за Спая.
От маючи десь штук десять оригіналів порошків зрозумів, що переплачую і , наприклад, мені порошки не потрібні. На упередження. Зробив кастомного пацюка з М390 загальною вартістю десь в 300 долларів (на полиці). Зараз є 2 ножі з М390, 1 з RWL-34 і один з Elmax. Всіма працював у звичному для себе режимі. Мав 4 спайдерко різні і всі продав. Чому просто не визнати, що ножі, то забавка? Для мене Case не робочий інструмент, а цяцька, що просто подобається. Зараз десь 25+- є. Але я нікому не буду доводити, що вони найкращі. Вони просто предмет поціновування.
Все относительно. Есть и годные ножи за 50.