Да, тупанул

ТС25 в руках не держал, а свет HS41 чем-то напомнил по углу свет ТС21 (по памяти! одновременно их не сравнивал)
UPD: Если интересно сравнение светораспределение (скриншоты из видео, не мои

Да, тупанул
А у вас случайно купона не завалялось, который можно применить к wurkkos hd50?
Не встречал такой, к сожалениюБелка в бешенстве писал(а): ↑20 авг 2023, 13:10 А у вас случайно купона не завалялось, который можно применить к wurkkos hd50?
Примерно как на али выходит. 1550 с аккумулятором сейчас на али. Буду ждать когда ещё гривен 300 скинут, а то совсем охренели за такие деньги продавать.
То-то я смотрю на Алиэспрессе как-то цены на них стали чуть более вменяемымиВсе E03H II NW, все E02H II NW распроданы. Сейчас в наличии только E03H II CW, немного E02 II CW. Это распродажа. После того, как мы распродаем все запасы, в будущем мы разработаем E02, E03H до 3-й версии.
Как бы мой ответ не был очень субъективным
Теж довго думав і хотів придбати acebeam h16 але сьогодні відкинув цю думку.
L37 писал(а):Це моє найбільше розчарування світлом acebeam. Мені подобаються маленькі фари. Я хотів ліхтар 14500, оскільки я зазвичай використовую ручний ліхтар 14500 і дуже хотів би мати налобний ліхтар із сумісними батареями. Але цей просто жахливий, майже все, окрім комбінації емітер+елемент.
Нерегульований вихід. Це проблема номер один, зокрема через те, що очі адаптуються до поступової зміни яскравості, а потім у якийсь момент ви розумієте, що деякий час напружували очі через недостатнє освітлення…
Загалом дешевий/“не чудовий” драйвер – ШІМ, що виявляється, погана сумісність з лужними/нікель-металгідридними (в основному непридатний, тому немає “подвійного палива”) тощо.
Дешева звичайна пов’язка на голову – не сумісна з кишеньковим затискачем і не має (додаткового) верхнього ремінця. Це невиправдано за таку ціну. Це також робить кишеньковий затискач марним разом із альтернативним використанням світла, описаного в огляді – необхідність носити затискач окремо погано, і це практично не відбудеться.
Розміщення кнопок. Через невеликі розміри це не так вже й погано, але все ж для фари бічна кнопка набагато зручніше.
інтерфейс користувача. Вибачте, але подвійне клацання для ввімкнення просто дратує. Може бути виправдана на потужних лампах (теоретично - безпека, хоча все ще сумнівне рішення), але тут вона зовсім не потрібна.
Дещо високий «наднизький» з 14500.
Повернув свій, поки ще можна було…
Советую обратить внимание — чере час с небольшим начинаются на Али распродажи, некоторые Скилханты тоже будут со скидкой.
Не знаю
ИМХО, Е21А 4500
(PL47MU Nichia E21A version with Anduril V2 UI)
....
Emitter Efficiency: NIchia E21A >LH351D>SST20 4000K>Nichia 219B
ИМХО, я бы добавил один бакс и купил SKIlhunt H300 (правда, без аккума). Это если не нужна такая вариативность ближний/дальний/красный, конечно....