Теперь еще и Para 3
-
- Найфоман-эксперт
- flomaster
- Новичок
Теперь еще и Para 3
Маючи й те й інше, дотримуюсь протилежної точки зору. Сейдж на голову вище за парамілю. Мабуть, в усьому, окрім довжини РК (тут вони рівні). Порівнювати Парамілю-3 з Сейдже , це все одно що порівнювати Фольксваген з Мерседесом. Й те й інше само по собі є гарним авто. Але в порівнянні розумієш що клас в них все ж таки різний.il coltello писал(а): ↑31 янв 2022, 18:10 Parhelion, Sage - то експериментальна площадка - сталі, руків‘я, компоновка больстер+обкладинки, Замки. Пара3 - розуміння того, що ти отримуєш.
- vld
- Майстер хайку
Теперь еще и Para 3
flomaster, який Сейдж? Номер?
Бо то, крім форми клинка, зовсім різні ножі. Маю Sage 4, для мене на порядок цікавіший ніж ніж пара 3
Але то мої flomastery
Бо то, крім форми клинка, зовсім різні ножі. Маю Sage 4, для мене на порядок цікавіший ніж ніж пара 3

Але то мої flomastery

Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
- vld
- Майстер хайку
Теперь еще и Para 3
flomaster, компрешн. Тоді цілком доречно з парою 3 порівнювати.
Я не любитель компрешн лок.

Я не любитель компрешн лок.

Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
- flomaster
- Новичок
Теперь еще и Para 3
А так, якщо не порівнювати моделі поміж собою, то Пара3 є цікавим ножем за свої гроші. Особливо якщо сталь цікава. Сейдж, то взагалі окрема розмова. І не дивлячись на те, що в мережі багато відео де намагаються порівнювати Сейдж та Парамілю3. Особисто я проти
В мене колись, серед міль та параміль, першою з'явилась Парамілі2. До неї й звик. А коли з'явилась Параміля-3, то як побачив та взяв до рук, мене цей ніж трохи збивав з пантелику. Бо мені постійно здавалось що це Парамілі2 з відламаною третиною леза. Але вирішив придбати. Бо все ж багато позитивних відгуків чув про цей ніж. Та після придбання мені постійно не вистачало 2-3см. леза.. Й я відклав Парамілю-3 на полицю. Бажання продати, при цьому не виникало.
Але з часом, якимось дивним чином я постійно згадував про цей ніж. Хотілося знов потримати його в руках, покрутити, поклацати, щось ним порізати..
Все ж таки є щось у цьому ножі привабливе. Що спонукає тебе мати та використовувати його.
Взагалі останнім часом ловлю себе на думці, що подібні невеликі ножики схожого форм фактора, дуже мене приваблюють.

В мене колись, серед міль та параміль, першою з'явилась Парамілі2. До неї й звик. А коли з'явилась Параміля-3, то як побачив та взяв до рук, мене цей ніж трохи збивав з пантелику. Бо мені постійно здавалось що це Парамілі2 з відламаною третиною леза. Але вирішив придбати. Бо все ж багато позитивних відгуків чув про цей ніж. Та після придбання мені постійно не вистачало 2-3см. леза.. Й я відклав Парамілю-3 на полицю. Бажання продати, при цьому не виникало.
Але з часом, якимось дивним чином я постійно згадував про цей ніж. Хотілося знов потримати його в руках, покрутити, поклацати, щось ним порізати..
Все ж таки є щось у цьому ножі привабливе. Що спонукає тебе мати та використовувати його.
Взагалі останнім часом ловлю себе на думці, що подібні невеликі ножики схожого форм фактора, дуже мене приваблюють.