А чому тоді вікс дуже добре царапає скло?
Банальне зубило з твердістю в 56 од дуже добре колупає скло.....
А чому тоді вікс дуже добре царапає скло?
Та бабочка точно будет резать очень плохо
У меня сейчас прямо на столе Бенч, ЗигЗауэр, Сививи, ПФ Виктор, а также подделки Хиндерера и Ультратека. Так что есть почти полный набор
А зачем? Сложно заработать те 100-200-300 баксов? Поэтому надо юзать заведомо хрень, да еще выбирать ее из многих?
Научите как? Ваш викс оставляет канавку на стеклянной бутылке/окне? Мой скользит, иногда может оставить еле видимую полоску - я так понимаю, так работает скопление карбидов. Но это вообще не такое царапание, как у стали в 60+ твердостью.
Погоджуюсь з Ramok - є питання стосовно міцності тонюсенького та перекаленого клина Мілі з S30V. Тут велике та силове руків'я не зовсім гармонує з тендітним клином. Свою навіть боюсь юзати як універсала
Мне свою сломать не удалось
особенно REX-45, К390
Кто как.
получить удовольствие от работы оригинальным качественным инструментом.
У мене ні реплік, ні підробок нема і я проти них. Але таке питання. Нащо мені платити 300 баксів за інструмент, закладена "міцність (зносостійкість, утримання РК, не важливо)" якого мені не треба буде по життю навіть у аварійній ситуації? Чим для мене REX буде краще за True Sharp Surgical Stainless Steel, якщо я True Sharp у місті не гострю роками (без жартів)? Просто тут деякі камради вважають тих, хто не юзає суперсталі (а де ж ті камради їх юзають - мафіни під мак'ято нарізають? так я олдтаймером це роблю нормально), фактично, лохами. Я скільки не намагався, переваг суперсталей особисто для себе не побачив. Смачніше ріже? Ну є таке. Але для мене більш нагальною є візуальна складова інструменту (ножа). Тому чим купувати 1 мілю, я краще 5 Кейсів придбаю чи замовлю фікса за своїм "дивним" дизайномDakizBabakwas писал(а): ↑26 апр 2023, 11:33 получить удовольствие от работы оригинальным качественным инструментом.
Та задовбали. Я що, кажу що порушення десь є. Мене дивує інше. Чому не можна просто сказати, що подобається сама наявність суперсталі на ножі без залежності від того, чи треба 5 кабанів за день розбирати чи просто масло на крутон намазати? Чому не можна сказати, що просто подобається Спайдерко та і все. Навіщо всім доводити, що твій вибір найкращий? Насолоджуйтесь життям, доки є можливість. Це всім.DakizBabakwas писал(а): ↑26 апр 2023, 13:09 Обидві мають право існувати. У назві теми є слово «Флуд».
Дозвольте не погодитися з Вашою індукцією і з результатами подальшої дедукції, оскільки практично кожен песимістично налаштований індивідуум неусвідомлено модифікує абстракцію реального суб'єктивізму.
не бачів шоб хтось писав що його вибір найкращий. Кожен пише про свої вподобання. Скільки людей стільки й думок.
Ми багато чого не бачимоDakizBabakwas писал(а): ↑26 апр 2023, 14:14 не бачів шоб хтось писав що його вибір найкращий. Кожен пише про свої вподобання. Скільки людей стільки й думок.
Хм...по-моему, тут регулярно происходит обратное - попытки доказать, что реплики не хуже оригинала и что китайцы всем лучше
Я не казав, що люблю сталь. Я не сталеман, а ножоман. Я люблю ножі певних компаній та певної категорії, на яких встановлені такі сталі
давай так. трушної мілі в мене нема. в мене досить непоганий фейк з як писали 9хром-траляля. правлю як треба. але мілею (форм-фактор) ну дуже задоволений. колись придбаю трушну з нормальною сталлю. при чому не розумію чому заважає той "горб"Lopar писал(а): ↑26 апр 2023, 09:25 От знову, слова "владетеля", але не користувача даного ножа.
Довжина клинка - 105мм, при тому що робочого реально не більше 80 мм, горбатий що не дозволяє при різанні використовувати оті 80 мм, часто несиметричні спуски.
Імениті сталі, але в реальних моделях на ринку з твердістю не більше 58 од....
То религиозное
Берите 110 - разница в цене с 30кой невелика.