Сергій,
якщо Ви про Broken Skull - ще не можу сказати як він. Я його лише 2-й тиждень ношу. Упаковки, канапки, яблука, . . . - все ок. На рибалці\полюванні він ще не був - не сезон.
Стосовно Ganzo FH11 я вже неодноразово писав - для мене це наразі найкращий EDC ніж

. Сталь Д2 - ріже гарно, агресивно (не милить) заточку тримає добре, правиться не складно. Я за рік часу його лише один раз точив повністю, але час від часу поправляв на керамічному мусаті. Цей ніж був де хоч - і рибу чистив, і відра пластикові відкривав з фарбою, і закуску різав, і дроти зачищав, і картоплю та все інше на бограч\чанахи і т.д. Але використовував суто як ніж, а не сокира, лом і т.д. Хіба як відкривав пластикові відра - дійсно як лом, але в нього вістря зовсім не тендітне, не страшно. Все в ньому подобається - зручно та легко відкривається (фліпер на підшипниках), прозора зручна конструкція (промив в воді і все), улюблений лайнер-лок, G10 + сталеві лайнери, хороша гнучка глибока кліпса, гарна якість виконання, ціна 700-900грн, гарантія без-строкова. Що ще треба?
Я який інший ніж не візьму на кишеню - все одно до цього вертаюсь.