Воно охолоджує годинники?
Выбор часов, советуемся.
-
- Новичок
Выбор часов, советуемся.
? Вы же в курсе, что эко драйв работает от любого света, не только солнечного?
Просто не кладите шкатулку в тумбочку))
- FRAG
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
В курсі. Я навіть читав, скільки треба світла не від сонця.
138 годин тільки щоб зарядити до low. До медіум, не кажучи про хай - взагалі ніколи. Так що якщо є бажання дійсно зарядити нормально, то тільки сонечко. І щоб не гикнули, якщо годинники не на руці, їх треба охолоджувати. Бо просто на сонці в такій коробці в нашому кліматі їм буде гаплик.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
Да, ламп дневного света хватает только цифровым. Стрелочные только поддерживаются.
У меня был Ситизен дайвер и Касио стрелочный на солярке. По обоим был постоянный вопрос - не забыть, что разряжаются. Если часов много - это не просто.
Зато цифровые Шоки многие месяцы жили в темном кармане спортивной сумки и только потом до медиума просели
У меня был Ситизен дайвер и Касио стрелочный на солярке. По обоим был постоянный вопрос - не забыть, что разряжаются. Если часов много - это не просто.
Зато цифровые Шоки многие месяцы жили в темном кармане спортивной сумки и только потом до медиума просели
- FRAG
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
Угу. Від повного вистачає на півроку. Але це від повного, чого насправді ніколи не буває, бо воно то під одягом, то в приміщенні.
Якщо носиш постійно один годинник і десь живеш, де сонце світить добре - то взагалі проблем немає, чудова технологія.
Як їх кілька, сонця мало - вже не так чудово, м'яко кажучи.
Якщо носиш постійно один годинник і десь живеш, де сонце світить добре - то взагалі проблем немає, чудова технологія.
Як їх кілька, сонця мало - вже не так чудово, м'яко кажучи.
-
- Новичок
Выбор часов, советуемся.
Я сочувствую вашему опыту, звучит это все просто ужасно - заряжать только на солнце, чтоб потом охлаждать - я бы в жизни такое не купил)) но у меня совсем другой опыт. Я часто меняю часы, и так как больше половины моих часов на эко-драйв, они получают достаточное кол-во света ине останавливаются. Часы лежат на столе в комнате, но специально я ее никогда ничем не подсвечивал, на подоконник тоже не ставлю - никаких проблем.FRAG писал(а): ↑01 июн 2023, 21:05В курсі. Я навіть читав, скільки треба світла не від сонця.
138 годин тільки щоб зарядити до low. До медіум, не кажучи про хай - взагалі ніколи.
Screenshot_20230601_210035_Samsung Notes.jpg
Так що якщо є бажання дійсно зарядити нормально, то тільки сонечко. І щоб не гикнули, якщо годинники не на руці, їх треба охолоджувати. Бо просто на сонці в такій коробці в нашому кліматі їм буде гаплик.
Я не знаю, откуда вы взяли эту табличку, но вот что пишут ситезен
https://support.citizenwatch.com/hc/en- ... ive-watch-
далее подробнейЕсли вы регулярно носите новые часы Citizen Eco-Drive, их подзарядка будет практически автоматической, так как регулярное воздействие света сохранит ваш запас хода бесконечным. Время перезарядки зависит от ваших часов и типа используемого освещения; прямой солнечный свет является самым быстрым и эффективным источником света для подзарядки.
130 часов под лампочкой 30W - до полной зарядки, а не 138 до низкой.Outdoors on a sunny day (100,000 illuminance/lux): 2 minutes for 1 day use; 11 hours to full charge
Outdoors on a cloudy day (10,000 illuminance/lux): 12 minutes for 1 day use; 40 hours to full charge
At a distance of 8 inches under a 30W fluorescent light (3,000 illuminance/lux): 40 minutes for 1 day use; 130 hours to full charge
2 минуты на солнце на 1 день, и если этот один день ты будешь в них ходить, ничего ставить на солнце не надо)
Если у вас остановился эко-драйв, вы просто ставите их на подоконник, пока закипает ваш чайчик, а ваши часы готовы к работе. Это конечно же неудобно.When fully charged, your Eco-Drive will continue running - even in total darkness - for at least six (6) months.
А вот когда остановился обычный кварц - вам надой пойти в мастерскую, или пойти купить батарейку, поменять ее, и только потом уже пользоваться - вот это збс!

- FRAG
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
Faros
То якраз від касіо джишок, що на фото.
А від сітізен моїх ось. Вони набагато менш прожорливі. Але Якщо не чипляти лампу до бокса, а мати звичайне освітлення, як у кімнаті, то треба 820 годин, щоб їх зарядити.
В мене було, що вони починали перескакувати секундною стрілкою через секунду, що є попередження про низький рівень, що потребує термінового заряджання.
А касіо бувало що взагалі переставали рахувати час. Тільки при натисканні на кнопки давали індікацію "зарядити".
Тобто акум не здох, але ще б пару місяців і взагалі міг би не піднятися. Це на полиці шафи. Де освітлення менше, ніж над столом.
То якраз від касіо джишок, що на фото.
А від сітізен моїх ось. Вони набагато менш прожорливі. Але Якщо не чипляти лампу до бокса, а мати звичайне освітлення, як у кімнаті, то треба 820 годин, щоб їх зарядити.
В мене було, що вони починали перескакувати секундною стрілкою через секунду, що є попередження про низький рівень, що потребує термінового заряджання.
А касіо бувало що взагалі переставали рахувати час. Тільки при натисканні на кнопки давали індікацію "зарядити".
Тобто акум не здох, але ще б пару місяців і взагалі міг би не піднятися. Це на полиці шафи. Де освітлення менше, ніж над столом.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
- Белка в бешенстве
- Найфоман
Выбор часов, советуемся.
Помогите с выбором смарт-часов с навигатором. Нужно что-нибудь недорогое, китайское, но больнеменее пригодное к использованию. Часто использую навигатор и очень не хочется лазить в карман за телефоном каждые 2 минуты. Также большим плюсом была бы возможность подключать блютуз пульсометр, шоб во время бега смотреть пульс и отслеживать маршрут. Но это совсем уже мечты, конечно.
Белочка. Просто белочка.
- Белка в бешенстве
- Найфоман
Выбор часов, советуемся.
штрафной, Там, насколько я понимаю, gps только для измерения расстояния. Как навигатор использовать нельзя.
Белочка. Просто белочка.
- Himera
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
У мене Garmin Forerunner 45. Заточений він майже виключно під біг. Так, функції завантаження карт немає, GpS лише для точногл виміру відстані. Вистачає з активним використанням GPS, пульсоміру і моніторингу сну і 4 тренуваннями на тиджень, десь на 4-5 днів
- Nerv
- Гуру-найфоман
Выбор часов, советуемся.
тоді Інстінкти солар. сам на них слину на плече кинув. і досить доступноБелка в бешенстве писал(а): ↑01 фев 2024, 14:29 ам, насколько я понимаю, gps только для измерения расстояния.
Carpe diem
- Белка в бешенстве
- Найфоман
- Nerv
- Гуру-найфоман
- VoHuNt
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
Вот я думаю: а может, нас для примера держат. Весь мир смотрит и пальцем показывает: — Видите, дети, так жить нельзя.(с)
- logovodrakona
- Найфоман-эксперт
- VoHuNt
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
logovodrakona, Дякую.
Вот я думаю: а может, нас для примера держат. Весь мир смотрит и пальцем показывает: — Видите, дети, так жить нельзя.(с)
- Nerv
- Гуру-найфоман
Выбор часов, советуемся.
вітаю.
здохли мої стареньки амазфіт біп. тож шукаю заміну. хто знає - накидайте варіанти.
критерії вибору:
- необхідно отримувати сповіщення від всяких месенджерів, пошти, додатків в режимі вібро
- автономність у звичайному режимі не менше 14 днів. чим довше - тим я більш щасливий
- купувати хочу в Україні
- не царапуче скло
- добре видно на сонці
- водостійки (коли плаваю, чи душ - не знімаю)
- не епл
- бюджет десь 10к грн
одразу:
- епли не люблю. хочете похоліварити - будь ласка
- про гарміни знаю і хочу, але те що подобається десь 30к і вище. неначасі
- механіка і фітнес-браслет позглядав. дістав свої сітізен еко-драйв - як гірю на руку надів. відвик
а поки мабуть повернусь до фітнес-браслета, хоча після смартів воно не тойво
зи. на т-рекси дивився - занадто тактикульні
здохли мої стареньки амазфіт біп. тож шукаю заміну. хто знає - накидайте варіанти.
критерії вибору:
- необхідно отримувати сповіщення від всяких месенджерів, пошти, додатків в режимі вібро
- автономність у звичайному режимі не менше 14 днів. чим довше - тим я більш щасливий
- не царапуче скло
- добре видно на сонці
- не епл
- бюджет десь 10к грн
одразу:
- механіка і фітнес-браслет позглядав. дістав свої сітізен еко-драйв - як гірю на руку надів. відвик
Carpe diem
- Himera
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
Глянь може в сторону смарт-ж шоків? у мене були, і поміняв тільки через те що друзі нарадили гармін для бігу з ЖПСNerv писал(а): ↑08 июл 2024, 11:52 вітаю.
критерії вибору:
- не царапуче скло
- добре видно на сонці
- не епл
- бюджет десь 10к грн
одразу:
- Nerv
- Гуру-найфоман
- Himera
- Найфоман-эксперт
-
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
Есть у когото опыт с использованием акрилового стекла на часах ? Очень сильно царапается?
Боец попросил купить часы
casio ae-1500wh , выбрал ее именно из за большого экрана и цифр .Зрение после операции ухудшилось. На джи шоках своих плохо видно.
Эти нормально , у кого то увидел ,понравились.
Часы дешовые, в описании акрил на экране.
Боец попросил купить часы
casio ae-1500wh , выбрал ее именно из за большого экрана и цифр .Зрение после операции ухудшилось. На джи шоках своих плохо видно.
Эти нормально , у кого то увидел ,понравились.
Часы дешовые, в описании акрил на экране.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Выбор часов, советуемся.
Ross, это оргстекло - царапается обо все, у меня Амфибии и Таймексы с ним.
Однако судя по картинке - стекло ведь утоплено под безель. То есть в реале еще надо умудриться, чтобы процарапать его существенно.
При желании можно и полировать, но вряд ли это имеет смысл в этих часах.
Однако судя по картинке - стекло ведь утоплено под безель. То есть в реале еще надо умудриться, чтобы процарапать его существенно.
При желании можно и полировать, но вряд ли это имеет смысл в этих часах.
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Выбор часов, советуемся.
Царапається і затирається.Було на Casio.Для себе вирішив,з акриловим склом нема сенсу брати.
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.