Это цитата. Тупанул, не почистил.

Или ты про то, что он не русский? Или не химик? Или не великий?
Это цитата. Тупанул, не почистил.
Виски точно не позорит) Виски менее 40 не бываетil coltello писал(а): ↑17 янв 2022, 13:20 Cahta, що найбільше ганьбить горілку, ром та віскі - це міцність менша за 40 градусів.
Принаймні, з написом 38 градусів, бачив.AleksR писал(а): ↑17 янв 2022, 16:47Виски точно не позорит) Виски менее 40 не бываетil coltello писал(а): ↑17 янв 2022, 13:20 Cahta, що найбільше ганьбить горілку, ром та віскі - це міцність менша за 40 градусів.
![]()
Это не виски. Согласно регламента Scotch Whisky Association минимальная крепость виски - 40 ABVil coltello писал(а): ↑17 янв 2022, 16:49Принаймні, з написом 38 градусів, бачив.AleksR писал(а): ↑17 янв 2022, 16:47Виски точно не позорит) Виски менее 40 не бываетil coltello писал(а): ↑17 янв 2022, 13:20 Cahta, що найбільше ганьбить горілку, ром та віскі - це міцність менша за 40 градусів.
![]()
Согласен! Коньяк бывает молдавский, дагестанский и армянский. Шампанское совеЦкое и артёмовское.
«Шампанское» зараз буває тільки російським, французькі редерери, мое та інші кліко вже віднесені у категорію ігристих
Артемовское беру (если удается) до 2014г.
до 2012. Именно за месяц до Евро пошел шмурдяк. Тогда иперестал его брать
Ну... Как-то так. Чуть оно уже не в том качестве...
Це вторинне використання склотари. Мабуть правильна суміш. Гніт трохи довше і глибше. А так - краса.