Радиоприемник
- Martine
- Найфоман
Радиоприемник
ВНИМАНИЕ! Заточка ножей и другого режущего инструмента это работа, требующая внимания и аккуратности. Можете считать, что нож во время заточки вас ненавидит и не упустит своего шанса поквитаться.
- Слав
- Найфоман
Радиоприемник

Похвалюсь своїм старим японцем. Працює й досі, звук не сучасний - створений не для музики. Середні та високі частоти норм, басів мало.
"Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани"
- vld
- Майстер хайку
Радиоприемник
Спробував тупо підкинути дві послідовно з’єднані 18650 замість батарейок. Не спрацювало. У мене vef 214. Гуглив. На ру сайтах видає якісь нюанси. Не читав. Інтерес був в застосуванні примітивних методів, без необхідності лізти в схему приймача.
Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
- Martine
- Найфоман
Радиоприемник
Ні, там нема ніяких підводних камнів, все працює без переробок. Мабудь щось зробив не так. Доречі, треба витягувати з гнізда мережевий кабель, бо він при підключені розмикає ланцюг живлення від батарейки.vld писал(а): ↑16 дек 2022, 16:43 Спробував тупо підкинути дві послідовно з’єднані 18650 замість батарейок. Не спрацювало. У мене vef 214. Гуглив. На ру сайтах видає якісь нюанси. Не читав. Інтерес був в застосуванні примітивних методів, без необхідності лізти в схему приймача.
Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
Ось так це виглядає у мене

Різниці між ВЄФ 216 и ВЕФ 214 в схемі живлення немає. У 216 моделі на один диапазон більше, але відсутня кнопка БШН (безшумна настройка діапазона) і замість неї кнопка ввімкнення УКВ при цьому БШН завжди включено
ВНИМАНИЕ! Заточка ножей и другого режущего инструмента это работа, требующая внимания и аккуратности. Можете считать, что нож во время заточки вас ненавидит и не упустит своего шанса поквитаться.
- FRAG
- Найфоман-эксперт
- Martine
- Найфоман
Радиоприемник
Цього тиждня на ОЛХ піймав ось таку рибку

До речі, приймач не реставрувався, це його реальний стан. В наявності пломба і коробка з інструкцією.

До речі, приймач не реставрувався, це його реальний стан. В наявності пломба і коробка з інструкцією.
- nomade
- Найфоман-эксперт
Радиоприемник
Красавец! Приемник моего детства.
Звук переключения барабана не забуду никогда.
Звук переключения барабана не забуду никогда.

Десять лет я не мог найти дорогу назад, а теперь позабыл откуда пришел.
أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله
أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Радиоприемник
это да, а еще шипение от плохого контакта барабана переключения.
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Радиоприемник
таке враження, що їм взагалі не користувалися, колекційний варіант

І яка ціна цього екземпляра?
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
Радиоприемник
Знайшов серед мотлоху старий, ще радянських часі приймач, який працює на кроні. Маю певну кількість 18650 тож можна їх якокось туди впихнути. Відсік там великий все помістится, головне питання чи модна набрати 18650 ті 9V які даж крона?
Мова, це також наша зброя
- Martine
- Найфоман
Радиоприемник
Продавець правив трохи більше 50$, але я поторгувався.
- Martine
- Найфоман
Радиоприемник
Послідовно підключені два аккумулятори 18650 легко замінять "Крону". Слід знати що радіопраймачі радянських часів задумані працювати від 9В, можуть з легкостью віщати при напрузі 4-5В а то і нижче.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
Радиоприемник
Martine,
Супер, тоді завтра загуглю як підключити 18650 полслідовно і буду слухати
Супер, тоді завтра загуглю як підключити 18650 полслідовно і буду слухати

Мова, це також наша зброя
- Martine
- Найфоман
Радиоприемник
- Bulat22
- Найфоман
Радиоприемник
Навіщо вигадувати велосипеда?
У мене в електричному тестері вже пару років стоїть Li-Ion акумулятор формату «Крона» з micro-USB.
Я так розумію, крім акума там усередені плата-перетворювач напруги на 9В із захистом від перерозряду та контроллером заряду.
За приблизно два роки заряджав раз чи два.
Тестер зараз не під рукою, але здається акум такий:
https://tactik.in.ua/p1405392667-akkumu ... cEQAvD_BwE
Або такий:
https://epicentrk.ua/shop/akkumulyator- ... mAQAvD_BwE
- Martine
- Найфоман
Радиоприемник
Для тестеру піде, для радіоприймача ємність замала.Bulat22 писал(а): ↑22 дек 2022, 22:35 Навіщо вигадувати велосипеда?
У мене в електричному тестері вже пару років стоїть Li-Ion акумулятор формату «Крона» з micro-USB.
Я так розумію, крім акума там усередені плата-перетворювач напруги на 9В із захистом від перерозряду та контроллером заряду.
За приблизно два роки заряджав раз чи два.
Тестер зараз не під рукою, але здається акум такий:
https://tactik.in.ua/p1405392667-akkumu ... cEQAvD_BwE
Або такий:
https://epicentrk.ua/shop/akkumulyator- ... mAQAvD_BwE

- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Радиоприемник
Ще недавно брав таке,щоби було.При відключеннях щоб болтало.Звук як для такого маленького хороший,не якийсь писклявий.Але я не про це.Купував десь за 350гр.Ціна зараз https://prom.ua/ua/p1648652843-karmanny ... k-bbk.html
Бариги,Астанавитесь!!!
Бариги,Астанавитесь!!!

У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- bonatursky
- Найфоман
Радиоприемник
Нормально цену накрутили. Я на Али брал похожий приемник со скидкой и купоном гривен за 200. Модель NEEKA NK-932, на 18650. Радио фм, юсб флешка и два слота под карты памяти. Неплохая штука за ту старую цену.

Silentium est aurum
- vladvlas
- Найфоман
Радиоприемник
Мне за 4 недели приехал такой:
C-803 Support Two 18650 Battery Two TF Card Portable MP3 Radio Speaker

За $12 да еще с двумя аккумами мне не к чему придраться)
C-803 Support Two 18650 Battery Two TF Card Portable MP3 Radio Speaker

За $12 да еще с двумя аккумами мне не к чему придраться)
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Радиоприемник
В мене практично таке саме,ще й з ліхтарем) В них є кілька подібних моделей з деякими відмінностями.На 1/2 акуми Брав в нас,ще за 350гр.Радіо за свої гроші
Здивував звук при такому розмірі.
https://rozetka.com.ua/ua/356534166/p356534166/

https://rozetka.com.ua/ua/356534166/p356534166/
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
-
- Найфоман
Радиоприемник
К сожалению, во время последнего (надеюсь именно так) масштабного отключения света сидели и без мобильной связи тоже, ну и практически без радио.
Дочка открыла для себя радиоприемник. Он у меня давно (Tecsun PL-600), но сама она его включила только в этот раз. Из всех ФМ станций работала только "Европа Плюс Днипро". Вечером я взял уже Tecsun PL-360, к нему в комплекте идет High Sensitivity AM Antenna - такая колбаска, которая вставляется в антенное гнездо сверху приемника. ФМ станции продолжали неработать, а вот в диапазоне МВ-СВ 150-1710 кГц вечером можно было найти с десятка два разных станций, всякие румыны, турки и так далее, ну и русня вещала.К чему я это пишу?
В Днепре мое любимое "Радио НВ" с завидной периодичностью уходит из эфира. Просто пропадает сигнал, и все. Стабильно в ФМ диапазоне только "Европа Плюс Днипро", чем объяснить - не знаю.
Правда покупать приемник с КВ-СВ-МВ диапазонами сейчас дороговато выходит.
И вещание на этих диапазонах практически нема.
С другой стороны - лучше слушать бубнение на таиландском или арабском - все равно непонятно, чем третий день подряд одни и теже ротации на "Европе Плюс"...
Дочка открыла для себя радиоприемник. Он у меня давно (Tecsun PL-600), но сама она его включила только в этот раз. Из всех ФМ станций работала только "Европа Плюс Днипро". Вечером я взял уже Tecsun PL-360, к нему в комплекте идет High Sensitivity AM Antenna - такая колбаска, которая вставляется в антенное гнездо сверху приемника. ФМ станции продолжали неработать, а вот в диапазоне МВ-СВ 150-1710 кГц вечером можно было найти с десятка два разных станций, всякие румыны, турки и так далее, ну и русня вещала.К чему я это пишу?
В Днепре мое любимое "Радио НВ" с завидной периодичностью уходит из эфира. Просто пропадает сигнал, и все. Стабильно в ФМ диапазоне только "Европа Плюс Днипро", чем объяснить - не знаю.
Правда покупать приемник с КВ-СВ-МВ диапазонами сейчас дороговато выходит.
И вещание на этих диапазонах практически нема.
С другой стороны - лучше слушать бубнение на таиландском или арабском - все равно непонятно, чем третий день подряд одни и теже ротации на "Европе Плюс"...
- Martine
- Найфоман
Радиоприемник
На1386кГц вещает радио свобода. Правда последние три дня плохая проходимость сигнала, и слышно хренова-то.snikolaev28 писал(а): ↑01 янв 2023, 20:37 а вот в диапазоне МВ-СВ 150-1710 кГц вечером можно было найти с десятка два разных станций, всякие румыны, турки и так далее, ну и русня вещала.