seaman писал(а): ↑02 июн 2020, 22:52
Камради кияни, здайте точку по Києву...не можу знайти того кайфу (((...
З тих місць де купляв, найкращій вибір сала на Володимирському. Деміївський, Дарницький і Юність гірше. На Бесарабці не був тисячу років, але гадаю там є що вибрати, а під вечір колись там і ціна колись була гарна на сало/м'ясо
І ще смак залежить не тільки від того чим свиню годували, але з якого саме місця сало. Я, наприклад, люблю крижечок, він тонкішій але на мій смак самий добрий.
І ще майже на всіх світлинах, то не сало а підчеревина, вона смачна, але її тре готувати, якось солити якщо ми про вживання без термічної обробки. Найсмачніше сало, так зване
генеральске воно тоненьке як крижечок, і прошарок м'яса він має бути доволі блідий, ніякого рожевого чи червоного.
Буду купляти на риболовлю сфоткаю...