У сусідній гілці про тули побачив пост про несерйозність Скелетула. Вирішив висловити свою думку з цього приводу, але вже в цій темі, як більш загальній.
Перше. Підпис Тіма Лезермана не виводить тул на якийсь вищий експлуатаційний рівень, це лише приємний спогад про те, що Майстер безпосередньо доторкнувся до вашого інструменту і зробив його ціннішим. Для когось у ментальному сенсі, для когось у грошовому. Сам тул від того не виграв і не програв

.
Друге. Це аксіома. Кожна річ має діапазон свого використання. Тому не варто чекати від маленького універсального гаджету якостей професійного/кондового інструменту. Тули і професійний/кондовий інструмент - різні речі. Тул - помічник у тій ситуації, коли краще він, чим нічого

.
І трішки з мого практичного досвіду. На фото нижче - My Hero

. Для мене, він вартий кожної вкладеної у нього копійки.
І невеличка історія. Якось на відпочинку закордоном, плашка, яка тримає запасну битку, прорвала клепку, яка іі тримала. Не ту, що у голові

, а єдину у лівому нижньому кутку Скелетула на фото. Гаджет не розвалився, але запасну битку вже не тримав. Що робити? Шукати у іншій країні офіційного представника? Залишити так, а потім влаштовувати той геморой з гарантійними обов‘язками дома? Вирішив спробувати залагодити проблемку сам. Невеличкий відступ. Раніше дома я трохи сточив краї звичайної битки для маленькоі викрутки на точилі, щоб можна було викручувати гвинти з меншою проріззю. І от, знайшов гальку, щоб зручно вкладалась у долоню, приставив «тюнингову» битку на головку зірваної клепки і несильними, але чіткими ударами розклинив ту клепку навхрест. Пройшло вже років вісім, а результат ремонту не дає сумніватись у надійності, як і сам Скелетул. Звичайно, у межах розумного використання

.