Цена неплохая, продавца не знаю, просто ссылка.
Как владелец такого же ножа , могу рекомендовать

Ще й як коректно! Я б стільки міг розказати про покупців, які дійсно "справжні підараси", але не буду, не вистачить ані нервів, ані часу.
Снес уже
Там мембер с ником Винни-пух продавал мору 510 за 800 грн.
В последнее время вообще предложения от частных лиц все больше похоже на магазинные по стоимости
Ромчик ты прав 100%elf_ua писал(а): ↑26 фев 2021, 18:43Ще й як коректно! Я б стільки міг розказати про покупців, які дійсно "справжні підараси", але не буду, не вистачить ані нервів, ані часу.
P.S. Є різні причини чому людина не може вам продати річ (включіть уяву і придумаєте з десяток вагомих відразу), якщо гроші повністю повернув швидко і добровільно, то які можуть бути претензії? От як би узяв і морочив голову тижнями, чи прислав не те що ви замовляли, або те, але не в тому стані на якій ви розраховували (навіть у нових речей іноді бувають досить великі дефекти), то вже б точно не зраділи такій покупці.
Мор как говна...но они все не 510. Так что аргумент мимо...FRAG писал(а): ↑26 фев 2021, 20:16 Я думаю, что это неприемлемо дешево, за такой нож. Нужно было за 8000 грн продавать. Результат был бы тот же, а фану значительно больше.
Зы. Если продавать, а не людей смешить, то полезно отталкиваться от реальных цен на такие ножи или их функциональные аналоги. Мор за 200-400 грн как г@вна за баней в любом тематическом магазине.
.