Допоможіть обрати ліхтарик.
-
- Новичок
помогите выбрать фонарик
corsar_s, На ОЛХ по 780 грн с десяток обьявлений. Обещают до 6 часов на одном заряде. Есть радио и мр3. На Али видел чуть по презентабельнее, но ехать будет недели две, наверное.
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
помогите выбрать фонарик
Так озвучь. Бо эти поделки, стоят как приличный фонарь. А радио и в телефоне есть. Хотя и фонарь там-же.

Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
-
- Начинающий найфоман
помогите выбрать фонарик
Так, захворів я також цією ліхтарною хворобою. Тож тепер вибираю між Sofirn if25a та Wurkkos Ts21. Який буде краще?
Ще розглядаю TS 22 з одним XHP 70, що хто скаже?
Ще розглядаю TS 22 з одним XHP 70, що хто скаже?
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
помогите выбрать фонарик
Порада проста: дивіться краще налобнік... 

-
- Начинающий найфоман
помогите выбрать фонарик
Та налобнік мені наче й не потрібно, хочу якийсь з цих, буду в сумці носити. От не можу вибрати з цих варіантів.
Який би Ви порадили з моїх варіантів?
Який би Ви порадили з моїх варіантів?
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
-
- Начинающий найфоман
помогите выбрать фонарик
Kos70,
А те що в Софірна 4 діода, а Вуркоса 3, це впливає на щось?
Чи ще краще Вуркос щ XHP 70? Чи на sst 20 получше?
Вибачте за такі питання, я ще тільки вивчаю цю тему.
А те що в Софірна 4 діода, а Вуркоса 3, це впливає на щось?
Чи ще краще Вуркос щ XHP 70? Чи на sst 20 получше?
Вибачте за такі питання, я ще тільки вивчаю цю тему.
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
помогите выбрать фонарик
Для флуда 3 или 4 особого значения нет, а потреблять будет меньше. С XHP 70 - такая себе затея. Да, он светит - шо дурной, но при этом: холодный, с низким CRI,с ужасной формой луча и не самый эфективный. У них уже третья градация, вряд-ли вам предложат хоть вторую...ССТ-20 проверенный сид, очень экономичный, с отличной цветопередачей, правда в 4000К немного зеленит на низких режимах.Поскольку все ваши хотелки - флудеры, эфективность важна, потому что вам часто придётся выкручивать помощнее, дабы рассмотреть что там дальше. 

- i-mik
- Найфоман-эксперт
помогите выбрать фонарик
Маю в сім'ї Wurkkos TS21, Wurkkos HD20, Wurkkos HD15
Зі мною служить Wurkkos HD20 з перших хвилин війни.
Так от. Коли дружина та донька вибирали собі ліхтар - одностайно обрали Wurkkos HD15, а не Wurkkos TS21!
І використовують (поки що мій, поки їхні їдуть до України) як для вулиці, так і в оселі - поки ці виродки обстрілюють нашу інфраструктуру та вимикається світло.
Г-подібний профіль ліхтаря виявився значно зручнішим у використанні, ніж звичний форм-фактор!
Додам, що всі ліхтарі купувалися з рідною батареєю. Вони проявили себе чудово, враховуючи дуже незначну їхню вартість!
Також зазначу, що Wurkkos TS21 просто чудовий ліхтар з дуже великою батареєю. Єдиним мінусом його є мала вага(немає ніяких ребер охолодження та й самого металу дуже мало) - гріється дуже швидко і тому доводиться використовувати на середніх режимах.
Так от. Коли дружина та донька вибирали собі ліхтар - одностайно обрали Wurkkos HD15, а не Wurkkos TS21!
І використовують (поки що мій, поки їхні їдуть до України) як для вулиці, так і в оселі - поки ці виродки обстрілюють нашу інфраструктуру та вимикається світло.
Г-подібний профіль ліхтаря виявився значно зручнішим у використанні, ніж звичний форм-фактор!
Додам, що всі ліхтарі купувалися з рідною батареєю. Вони проявили себе чудово, враховуючи дуже незначну їхню вартість!
Також зазначу, що Wurkkos TS21 просто чудовий ліхтар з дуже великою батареєю. Єдиним мінусом його є мала вага(немає ніяких ребер охолодження та й самого металу дуже мало) - гріється дуже швидко і тому доводиться використовувати на середніх режимах.
Best regards
Не бійся, а бийся!
Не бійся, а бийся!
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
помогите выбрать фонарик
Я - ж и кажу: коли у тебе багато фонарів, ти вже сам доходиш до цього. Налобники частіше в роботі. Прямі - побільш висять на холодільнику на магнитах.

-
- Найфоман
помогите выбрать фонарик
Миш , кинь ссылку на рекомендуемый фонарик
i-mik писал(а): ↑23 окт 2022, 15:46 Маю в сім'ї Wurkkos TS21, Wurkkos HD20, Wurkkos HD15
- i-mik
- Найфоман-эксперт
- i-mik
- Найфоман-эксперт
помогите выбрать фонарик
Ще додам про ліхтарики Wurkkos HD15 та Wurkkos HD20
По світлу майже ідентичні.
Wurkkos HD15 трохи легший, але й батарея у нього на 3000 мА/г, тоді як у Wurkkos HD20 на 5000 мА/г
Показники ємності батарей приблизно відповідають заявленим. Особисто перевіряв свою на 5000 мА/г, вийшло десь 4840-4860.
Величезною перевагою є можливість обрати, яким світлодіодом користуватись у кожному випадку окремо. І ввімкнути обидва зразу, що дає і широкий, і дальній кут охоплення світлом.
Таким чином маємо дуже універсальне джерело світла і не втрачаючи при тому якість світлового променю!
Також колірну температуру обох світлодіодів на обох ліхтарях є можливість вибрати при купівлі (але тільки однакову для пари).
До того ж світлодіоди мають освітлення з високим індексом передачі кольору. 90 та 70 відповідно, що є дуже непоганим показником)
По світлу майже ідентичні.
Wurkkos HD15 трохи легший, але й батарея у нього на 3000 мА/г, тоді як у Wurkkos HD20 на 5000 мА/г
Показники ємності батарей приблизно відповідають заявленим. Особисто перевіряв свою на 5000 мА/г, вийшло десь 4840-4860.
Величезною перевагою є можливість обрати, яким світлодіодом користуватись у кожному випадку окремо. І ввімкнути обидва зразу, що дає і широкий, і дальній кут охоплення світлом.
Таким чином маємо дуже універсальне джерело світла і не втрачаючи при тому якість світлового променю!
Також колірну температуру обох світлодіодів на обох ліхтарях є можливість вибрати при купівлі (але тільки однакову для пари).
До того ж світлодіоди мають освітлення з високим індексом передачі кольору. 90 та 70 відповідно, що є дуже непоганим показником)
Best regards
Не бійся, а бийся!
Не бійся, а бийся!
-
- Начинающий найфоман
помогите выбрать фонарик
А що ще скажете про Wurkkos Ts10?
Я так і не зрозумів, для чого вони постійно світяться різними кольорами, і як це впливає на АКБ?
Я так і не зрозумів, для чого вони постійно світяться різними кольорами, і як це впливає на АКБ?
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
помогите выбрать фонарик
Вспомогательные диоды Aux? RGB lиодики помимо основных, фоновая подсветка (чтоб найти фонарь), индикация заряда, перемигивание (как в гирлянде). Такая себе забавка. Энергопотребление очень незначительное (за год аккум не высадит), настроить можно по разному, как и отключить. У меня на минимуме на индикацию заряда настроена.

-
- Начинающий найфоман
помогите выбрать фонарик
Kos70,
Дякую, візьму мабуть Wurkkos ts10 та Sofirn If25a на 4-х sst20. Один для кармана, інший для сумки.
Щось про If25a скажете хорошого?
Дякую, візьму мабуть Wurkkos ts10 та Sofirn If25a на 4-х sst20. Один для кармана, інший для сумки.
Щось про If25a скажете хорошого?

- Kos70
- Гуру по ліхтарям
помогите выбрать фонарик
Ничего. Кроме того, что по сравнению с педшественником, исчезла его главная фишка - смена цветовой температуры. А в остальном то же, что я и описывал с Вуркосом + один сид...Нормальный фонарь. Штатная батарея кастрирована, нормальная ёмкость для этого формата 5000А/ч. 

-
- Начинающий найфоман
помогите выбрать фонарик
Але пишуть що у нього режим турбо довше держить ніж у Вуркоса.
Мені б ліхтарик такого розміру як If25, тільки щоб світив ярко, далеко і якісно. І в цій ціновій категорії.
Ніяк, блін, не можу визначитись.
Мені б ліхтарик такого розміру як If25, тільки щоб світив ярко, далеко і якісно. І в цій ціновій категорії.
Ніяк, блін, не можу визначитись.
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
помогите выбрать фонарик

LEP фонари редко имеют мощность больше 600 люмен, и лупят при этом на 1,5 -2 км...

-
- Начинающий найфоман
помогите выбрать фонарик
А підкажіть ще ліхтарик, для батька. Прайс 500 - 600 грн, головне щоб світив нормально і довго, на акб ААА або 18650.
Придивився Videx 055, нормальний він, чи є щось краще за таку ціну?
Придивився Videx 055, нормальний він, чи є щось краще за таку ціну?
- dimus_pub
- Начинающий найфоман
помогите выбрать фонарик
Добрый день!

Если не затруднит, почему не "Pro"? Если много букв, может быть ссылку дадите, где об этом можно почитать?
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
помогите выбрать фонарик
Они имеют меньший ресурс (просто в разы), при этом больший саморазряд. Это значит, что через 50 циклов они сравниваются по ёмкости с белыми, а через 100-200, уже им уступают. Имеют меньшую токоотдачу. Особенно это ощутимо в фотовспышках, где они показывают тот-же результат, что и белые. Ну и умирают без обьяснения причин чаще. Вернее не так: не чаще, а просто есть случаи. Про умершие белые я не слыхал. В целом этот вопрос уже давно обсосан на фонарёвках и фотофорумах. А учитывая конский ценник, вообще не вижу смысла их рассматривать.