А враховуючи що його позиціонували як ніж брутального мачо на харлеї на кишеню на повсякдень, то міцний кінчик та товстий обух і є його сильними сторонами. Рубати, стругати, відрізати ізоленту, колоти тонкі дрова на розпалку, колупати та відкривати консерви. Папірці в полі в ночівлі ніхто не ріже. І коло мотоцикла взагалі треба такого плану ніж для "ремонту в полі" це з практики кажу.. проте між ним і код 4 все ж таки обрав код, щоб менше людей в місті шокувати. Зараз якраз чекаю поки приїде. А сала порізати можна будьяким. Було б сало.Мутний писал(а):а що читати чи знати про танто? воно на любителя, переваг не має, але у Вояджерах тільки танто робить кінчик міцним, всі інші кухонні сугубо
А почему выбор именно между этими двумя? Это же не все ножиtoyboxx86 писал(а): проте між ним і код 4 все ж таки обрав код,
А какие тантоиды у КС лучше? Рекон то уже другая песня, не всегда едисишить с ним не всегда по этикету))) Хан маленький.. Шо там ещё?)Ross писал(а):А почему выбор именно между этими двумя? Это же не все ножиtoyboxx86 писал(а): проте між ним і код 4 все ж таки обрав код,даже у колд стила поинтересней моделей хватает
Код бо легкий, плаский, однорукий і фулметал. І бюджет 100$+/-. Ножем за 200+ мене наприклад жаба б душила колупати отвір у порваному кофрі щоб швидко уривком провода прив'язати його до мота, коли у полі на ямах обірвало кріплення.Ross писал(а):А почему выбор именно между этими двумя? Это же не все ножиtoyboxx86 писал(а): проте між ним і код 4 все ж таки обрав код,даже у колд стила поинтересней моделей хватает
При чем здесь тантоиды? Выбран то не он .Reineke писал(а):А какие тантоиды у КС лучше?
Лазерне гравіювання супер допомагає. Хоча і без нього, по правді, код ні разу в руці слизьким не був. Холодним - так. Слизьким - ні. Навіть коли рибу чистив і зайця збитого розбирав в поліRoss писал(а):При чем здесь тантоиды? Выбран то не он .Reineke писал(а):А какие тантоиды у КС лучше?
Я кодов пару пощупал. Тонкая скользкая люминивая рукоять не по мне.Клин тут уже роли не играет.
Тю іржаві стільці і столик старший за багатьох форумчанtoyboxx86 писал(а):Норм ви так на рибалку. Зі столом і кріслами. Пабагатаму
ПершеКузьмич писал(а): Тю іржаві стільці і столик старший за багатьох форумчанВи або підколюєте або мешкаєте десь у Зімбабве
це проект)) тільки вспів різьбу нарізать..звуть ..я й скрутив ручку з того що валялося ..то все зосталося від проб і ошибок прошлих)).. він такий не буде..ще малюю..але хочу спробувать не клєїть...щоб розбирався і можна було мінять елементи ручки..