Нещодавно теж перебував у муках вибору домашніх навушників. Як завжди хотілось все в одному: щоб не дорого, щоб кабель був довгим і водночас щоб кабель був не довгим, щоб вуха були взагалі бездротовими, щоб повнорозмірні, щоб конструкція не хліпка та ще й звук не надто паршивим.
Проглянув Інтернет-магазини на предмет вух в районі 1000 грн. Натрапив у мережі на цікаву табличку, у яку зведено результати тестів кількох десятків навушників
http://theheadphonelist.com/headphone-review-list/ (є фільтри і плюс можна сортувати за будь-яким параметром). Декілька навушників з таблиці слухав раніше, мої суб'єктивні оцінки по ним приблизно співпали з представленими, тож вирішив, що тести не замовні, або майже не замовні. Відсортував навушники за якістю звуку, і одночасно поглядаючи у колонку "Price" звернув увагу на вуха Superlux HD668B (наче Тайвань), які істотно випадали з цінового діапазону найкращих з поміж протестованих навушників. Пошукав відгуки, огляди і вибір пав на рідного брата Superlux HD681EVO.
Що ж я отримав. У комплекті два кабеля - 1м і 3м, кабелі можна поєднувати і отримаємо 4м. Кабель можна взагалі зняти
і, як виявилося, на штекер навушників надіти стареньку ВТ гарнітуру Jabra Bt3030, яку я колись хотів викидати) перетворивши навушники на бездротову гарнітуру практично за безкоштовно (у моєму випадку).
Приємним бонусом стали дві пари амбушур у комплекті - тіпа шкіряні і велюрові.
Ну і найголовніше, звук приємно вразив. На мою суб'єктивну думку він значно перевершує ціну навушників (менше 900 грн.). Перед ними користувався AKG K66 - нові звучать набагато приємніше.
Тож, кому для дома потрібні навушники економ варіант близько 1000 грн., зверніть увагу.