ЗТ ножі цікаві робили та роблять, але якісь вони "типу тактичні", не те що зламати легко, але більшість мають замки лайнер та фрейм, що не для хардюзу, асіст також ні надійності конструкції ні ресурсу не додає. Зато дизайн й подача хороші, не дешеві, свого часу тім підкупляли, але лише Оніона дизайни збирав в Керша і ЗТ й то не всі, під настрій.
Й досі 200 й 300 (чи 301) є, й досі подобаються та чіпляють, бувало навіть на кишеню брав, але не зрозумів їх толком концепції. Не ЕДС ножі, але й не ломи для харду, задатки зато є для обох ніш, але застрягли по середині, в універсальності, й по суті нічого не роблять на всі 100, всього по трішки можуть. Хоча до 300 питань обмаль, досить вдала модель, але в угоду асісту в осьовому і руківї зайві дірки та деталі, шайби непропорційні й т.п.
Тому просто радують й кручу в руках, навіть фотографую рідко.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Мутний, для городского EDC удобен ZT 0770 в карбоне и пофиг какая сталь(ассист снять). А реально везде, да с хорошей заточкой, действительно хороша для меня 0560/0561 Зинуля. Бомба нож!
ХТО НЕ ЖИВ ПОСЕРЕД БУРІ, ТОЙ ЦІНИ НЕ ЗНАЄ СИЛІ
Леся Українка
GREKA, мені мало дизайнів в них заходить, від Хінда не моє, та й ворнкліфи та похідні теж не дуже подобаються, от Страя, Оніона, Емерсона - нрав, Сінкевича коли як, та в цілому не мій бренд, тому нвряд що в них ще візьму)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.