Как Вы догадались?ASIN писал(а):Ялта?

Как Вы догадались?ASIN писал(а):Ялта?
Вы периодически постите крымские зарисовки, ну галька характерная).Мытарь писал(а):Как Вы догадались?ASIN писал(а):Ялта?
вроде из последних. с 35кой которыеМутний писал(а):і яка це генерація Законника, яка сталь?
Кроме ПарамилиЗольдатен писал(а):Дима и ножи тоже супер
Так тут же "супер-стали". М390 - это уже норма. Скоро и на Морах будетil coltello писал(а):Як добре, що тут немає М390. А то уже задовбала ;)
Чем? У тебя так много ножей с этой сталью, что уже приелась?))il coltello писал(а):Як добре, що тут немає М390. А то уже задовбала ;)
Ні, тільки один. Чудова сталь! Але дуже модна у поганому сенсі, ІМХО.Мытарь писал(а):Чем? У тебя так много ножей с этой сталью, что уже приелась?))il coltello писал(а):Як добре, що тут немає М390. А то уже задовбала ;)
Тю, російська горілка - г..но, сигарети - всі г..но, ніж - tsarap folder для "багатых" (чи навпаки, все одно "на любителя")Кузьмич писал(а):Ялта, російська горілка.. український ножовий форум... схоже я єдиний в кого це викликає дисонанс![]()
![]()
![]()
Какая разница главное нож хороший
Мабуть тому в мене диссонанс від чудового ножа "Щепка"-"This is freedom". Як згадаю, хто його автор, то й захоплення зникаєASIN писал(а):Наверное потому, что увлечения вне национальностей.
Да нет, не один ты такой. К сожалению.Кузьмич писал(а):Ялта, російська горілка.. український ножовий форум... схоже я єдиний в кого це викликає дисонанс![]()
![]()
![]()
Какая разница главное нож хороший
Кто его автор, дупля не отбиваю... Всегда думал, что Андриус... Если даже не он, то мне как-то, все равно...Ramok писал(а): Мабуть тому в мене диссонанс від чудового ножа "Щепка"-"This is freedom". Як згадаю, хто його автор, то й захоплення зникає
Саме про ньогоДюк писал(а):Кто его автор, дупля не отбиваю... Всегда думал, что Андриус... Если даже не он, то мне как-то, все равно...Ramok писал(а): Мабуть тому в мене диссонанс від чудового ножа "Щепка"-"This is freedom". Як згадаю, хто його автор, то й захоплення зникаєASIN писал(а):Если вы про долбоеба-пехоту, то согласен на все 100