Ну в такому випадку я зна що порадити - ніяких Метабо, купіть Веру, Віхо, Фело майже гарантовано отримаєте нормальну якість та душевний спокій, якщо буде важко подолати

Ну в такому випадку я зна що порадити - ніяких Метабо, купіть Веру, Віхо, Фело майже гарантовано отримаєте нормальну якість та душевний спокій, якщо буде важко подолати
На чипмейкере есть тема про гриндеры.
Інфи багато, але мені не дуже цікаво читати, мені набагатоприємніше витратити пів дня на якусь приспособу, тому і питав. Поки не куплі перший і не спробую власноруч, набивши лоба на недоліках, не зрозумію... Тому треба порада при виборі
Тут очень верно подмечено .У меня товарищ любит это дело, чего по крепче, при чем частенько довольно.
Я тоже. Но буду сам собирать. Раскрой на лазер.Потом сварка.
Ну звісно це було б чудово, але в друзях майстра з досвдом саме по грідерах немаєil coltello писал(а): ↑18 мар 2021, 21:38 Ну і непогано було б у котрогось з наших майстрів, які клини роблять отримати консультацію.
ну не лежить в мене душа до цього, то ж поки покладаюсь на варант поради "купуй цей варіант непоганий!"
під 610 розмір дуже добрі стрічки Клінгспур і ще якась.. забув.. продають на майстер ножі.. я раз на рік купляю від 36 до 600 Р.. чого не хватає. грубші частіше. тоньші раз в 2-3 роки. Як не багато роботи. і не дорого.. живуть не довго з запоріжської наждачки..
Все рівно максимальна висота заготовки залежатиме від довжини прижимної пластини, а не від висоти гріндера.
довжина пластини якраз і залежить від відстані між роликами.. а у вертикальному ця відстань значно більша.. саму пластину подовжити не складно
Порадьте авто...
Ви пробували?
пробував.. не треба нічого, крім полоски доброї керамічної плитки.. краще для наружних робіт, герметика гарного і залізяки такого ж розміру..з кріпленням до гріндера... на яку плитка й наклеюєтся... рідна планка накрилась через рік.. потім зробив і вже роки три стоїть.. на сусідньому форумі вичитав.. а така пластина, як ви написали швидко витирається попавшою під лєнту стружкою..